De unge mødre7. marts 2017

Natascha Linea ønskede baby død

”De Unge Mødre”-deltageren Natascha Linea havnede i et følelsesmæssigt kaos, der fik den unge mor til at blive aggressiv på tasterne. Hun ønskede således, at hendes ekskærestes nye kæreste ville miste sin baby. - Men mente det jo ikke, det var bare skrevet i vrede og for at ramme hende, fortæller Natascha Linea
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/natascha_linea.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Natascha Linea endte sidste år i et følelsesmæssigt kaos, da hun fandt ud af, at hendes ekskæreste Bent skulle være far igen.

For Bents nye kæreste var Natasacha Lineas tidligere veninde, og den indviklede relation skabte stor splid og kaos mellem de to tidligere veninder. Til sidst endte det med, at ”De Unge Mødre”-Natascha Linea ønskede sin veninders datter død.

- Ja, det gjorde jeg, og ja, jeg ved godt, jeg gik langt over stregen, men hele situationen bag og tiden op til gjorde bare, at jeg blev så ked af det og simpelthen fik nok, skriver Natascha Linea i et blogindlæg.

I sin vrede skrev Natascha Linea til sin tidligere veninde, at hun ønskede, at veninden ville abortere og dermed miste sit ufødte barn.

I dag er den unge mor dog godt klar over, at hun gik langt over stregen.

null
https://imgix.seoghoer.dk/media/604b532032834ceb884d638cde92447e.jpg
 Foto: All Over

Natascha Linea og Bent Flink fik datteren Lia, mens de dannede par.

- Mente det jo ikke, det var bare skrevet i vrede og for at ramme hende, som jeg jo følte hun og Bent havde ramt mig (ved det ikke kan sammenlignes men det kunne det den dag i mit hoved) har skrevet undskyld til Jennifer og ved jeg gik langt over stregen, men sket er sket og jeg var virkelig bare sur ked af det og meget vred på dem… da jeg følte de brugte mig og legede med mine følelser, fortæller Natascha Linea videre.

Natascha Linea har selv datteren Lia, som hun fik med Bent, da de dannede par. Derudover har den unge mor sønnen Novah, som hun har fået med ekskæresten Mathias.

Du kan se billeder af Natascha Linea og hendes tatoveringer i galleriet herunder:

Natascha Linea

null

Sponsoreret indhold