De unge mødre5. maj 2017

Maria Sebens stopper i "De unge mødre"

Årsagen er blandt andet, at hun ikke vil være med i samme program som en af de andre medvirkende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maria_2015_08.jpg
 Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen

I næste afsnit af den populære reality-serie "De unge mødre" vil det være sidste gang, at Marie Sebens er med. Det skriver Realityportalen.

Hun fortæller, at hun ikke længere har lyst til at dele sit liv med resten af Danmark, og i flere sæsoner har hun overvejet at trække sig fra programmet. Og nu har hun altså valgt at stoppe fuldstændigt med at medvirke.

Selv hun slår fast overfor Realityportalen, at hun har været meget tilfreds med måden, programmet blev lavet på og holdet bag, så hun hun stadig nogle krav, hvis hun nogensinde skal medvirke igen.

- Først og fremmest vil jeg ikke deltage i et program, hvor Natascha Linea medvirker. Jeg vil ikke være med i et program med et menneske, der kræver så meget opmærksomhed og er så medieliderlig. Det gider jeg ikke, siger hun til Realityportalen.

Maria Sebens mistede for nylig et barn, men hun fortæller, at det ikke har haft indflydelse på beslutningen om at stoppe. Hun lavede dog en live spørgerunde på Facebook. Det gjorde Natascha Linea også få timer senere, og det er Maria ikke tilfreds med.

Natascha Linea er dog ifølge Realityportalen uforstående overfor Marias kritik.

- Jeg anede ikke, at Maria holdt live på det tidspunkt. Det er selvfølgelig et uheldigt sammenfald, men jeg anede det 100 procent ikke, da jeg ikke følger hende, siger Natascha Linea.

Se galleriet med "de unge mødres" forvandling herunder

De unge mødres vilde forvandlinger

Sponsoreret indhold