De unge mødre16. december 2016

Natascha Linea vil færdiggøre folkeskolen

I det nye år står den på bøger og brøker for den unge mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/604b532032834ceb884d638cde92447e.jpg
 Foto: All Over
Når nytåret 2017 er skudt ind udskifter Natascha Linea fra 'De unge mødre' bleer med bøger og sætter sig endnu en gang på skolebænken for at færdiggøre folkeskolen. Det skriver realityportalen.dk.
Natascha Linea har holdt flere skolepauser i forbindelse med fødslerne af datteren Lia og sønnen Novah. Men nu skal det være - hun begynder 9. januar i 10. klasse og går på et såkaldt 'lynhold', som betyder, at hun - hvis alt går vel - får sin 10.-klasses eksamen til sommer. – Jeg vil gerne have mig en uddannelse, så jeg kan forsørge mig selv og mine børn. For første gang tror jeg virkelig på mig selv. Det bliver fantastisk, men også skide hårdt, siger Natascha Linea til realityportalen.dk.
Efter 10. klasse vil hun læse HHX og derefter økonomi. - Jeg elsker at lægge budget og lave regnskab og sådan noget. Jeg synes, at det er super spændende, siger hun til realityportalen.dk.
Lille Novah blev født i marts i år, men hun er ikke længere sammen med den lille drengs far. Efter fødslen var hun sågar en kort overgang kæreste med Novahs farbror, Martin, men det forhold varede ikke længe.
- Det var sexen, der ikke fungerede. Og det er måske fint nok, hvis du er munk eller nonne, men sexen skal altså fungere, sagde Natascha Linea i august til SE og HØR om det forliste forhold til sønnens farbror. Se galleri med Natascha Linea:

Natascha Linea

null

Sponsoreret indhold