Mit Plastikmareridt18. april 2017

Overfald skyld i "Plastikmareridt"

Danny brækkede første gang næsen i 80'erne, da han blev overfaldet på gaden. Senere brækkede han den igen, og det har fået alvorlige konsekvenser for ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gg.jpg
 Foto: TV3

I aften ruller "Mit Plastikmareridt" endnu engang over skærmen, og for en af deltagerne handler mareridtet om mere end bare udseendet.

Danny blev i 80'erne overfaldet på gaden, og det brutale overfald kostede Danny en brækket næse. Næsen heler og Danny kan fortsætte sit liv som hidtil.
Lige indtil han under en fodboldkamp får en albue i hovedet og brækker næsen igen. Denne gang så slemt, at næsen nu sidder ude på siden af ansigtet.

Derfor var en læge nød til at rykke den vildfaren næse på plads.

-Han (lægen, red.) giver mig så en vatpind med noget bedøvelse på og stikker op i næseboret, og så tager han så en lille tynd jernstang og stikker op i næsen, og så knækker han den på plads, fortæller Danny.

Efter flere forsøg på at rykke næsen på plads, bliver den barske lægegerning dog for meget for Danny, og han må bede lægen opgive, da han er ved at besvime af smerte.
Dannys næse bliver derfor aldrig sat ordentligt på plads, og det har haft store konsekvenser for Danny.

- Jeg kan ikke trække vejret igennem det ene næsebor, og nu er jeg nået den alder, hvor jeg skal have briller, og jeg kan ikke få nogle briller, der passer på min næse, fortæller Danny.

Netop den nedsatte vejrtrækningsfunktion gør eksperterne Jens Jørgen Elberg og Marie Louise von Sperling noget nervøse.

Udover de fysiske konsekvenser, så har oplevelsen med det voldsomme forsøg på at sætte næsen på plads også gjort, at Danny ikke har haft lyst til at vende tilbage til hospitalet.

Han har derfor aldrig fået lavet næsen igen, nu håber han så, at eksperterne kan hjælpe ham af med sit "Plastikmareridt".

I aften er der også gensyn med en gammel kending. Claudia måtte tidligere udskyde sin operation, som eksperterne havde tilbudt hende, da hun var blevet ramt af brystbetændelse.
Nu har Claudia fået behandling for betændelsen, og hun er nu klar til at få rettet sine "pyramidebryster".

:

Også aftenens tredje deltager Mia er ked af sine bryster.
Faktisk er hun så ked af dem, at hun ikke vil vise sig nøgen foran sin kæreste.

Om Danny og Mia får hjælp med deres "Plastikmareridt", og om Claudia endelig får sine ønskebryster kan du se i aften klokken 21, på TV3.

Sponsoreret indhold