Mit Plastikmareridt4. april 2017

Lægefejl er skyld i aftenens "Plastikmareridt"

I aftenens afsnit af "Mit Plastikmareridt" er lægesjusk årsag til flere af deltagernes livspåvirkende resultater
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv3.jpg
 Foto: TV3

I aften sendes der igen "Mit Plastikmareridt" på TV3, og aftenens afsnit er meget følelsesladet.
Flere af deltagerne har nemlig være ofre for inkompetente læger og fået potentientelt invaliderende resultater.

Aftenens første deltager er den sportsglade Jeanette.
Jeanette fik for 12 år siden brystimplantanter, men den brystforstørrende operation var ikke gennemtænkt.

- Jeg fik lavet bryster på grund af den der trend. Jeg er en pige, der i mine unge dage, godt kunne gøre nogle skøre ting. Jeg havde ikke overvejet, at det kunne ødelægge mit liv sådan her, fortæller Jeanette.

Jeanette fik ved første operation indlagt implantater med vegetabilsk olie i, men bare en månede efter, kunne Jeanette mærke noget var galt.
Hendes bryster voksede sig til dobbelt størrelse, og kirurgen tilbød hende at lægge silikoneimplantater ind.

De implanter blev dog heller aldrig lykken for Jeanette, der døjede med kraftige smerter og nedsat livsglæde. Hun blev derfor sendt til tjek hos operationssygeplejersken, der tilså hende på et toilet.
Smerterne påvirker stadig Jeanette i dag, og hun kan kun holde til let fysisk arbejde, kirurgen er dog pist forsvundet og tilbage står Jeanette i et ekstremt smertefuldt "plastikmareridt".

Også aftenens sidste deltager, Lis, har været udsat for en fejlslagen operation, og Lis risikerer med tiden at miste synet på grund af det dårlige resultat.
Lis tog sammen med sin søster til en kirurg for at få et øjenlågsløft. Kirurgen tilbød dem dog at fuldt ansigtsløft i stedet, da han så kunne få en artikel i Alt For Damerne, og Lis og hendes søster fik så stor rabat på operationen.

Resultatet af Lis' ansigtsløft endte dog galt og hendes højre øjenlåg begyndte at hænge. Lis blev genopereret af samme kirurg hele ni gange på et halvt år uden, at det hjalp.
Nu har Lis selv sagt stop for kirurgens mange operationer, men hende øjenlåg kan stadig knap nok lukke i. Noget som kan få store konsekvenser for hendes syn, og som generer hende voldsomt i dagligdagen.

- Alting ryger ind i det øje som shampoo, og jeg bliver bevidst om det øje hele tiden, jeg kan mærke det er større. Og så er det så også, at det begyndte lige pludselig om morgenen, så kan jeg ikke blinke, fortæller Lis.

Om de to kvinder får hjælp af kirurgerne til at redde deres "plastikmareridt", kan du se i aften klokken 21, på TV3.

Sponsoreret indhold