Nyheder31. januar 2017

Fik nej i "Mit Plastikmareridt": Sådan har Stephan det i dag

Efter lægernes nedslående dom, har det ikke været nemt for Stephan at komme helt videre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stefan1.jpg
 Foto: TV3

Det blev ikke til det eventyr, Stephan havde drømt om, da han deltog i ”Mit Plastikmareridt”.

Efter at have tabt sig 42 kilo på 4 måneder, fik han foretaget en operation i Sverige, der skulle fjerne det overskydende hud. Men for Stephan blev det starten på et mareridt.

Han har nemlig efterfølgende dannet så meget arvæv, at hans mave ikke er særlig pæn. Det påvirker den unge fodboldspiller i hverdagen, og derfor søgte han hjælp hos lægerne i ”Mit Plastikmareridt” i aftenens afsnit.

Desværre kunne lægerne ikke hjælpe Stephan med en operation, og beskeden om, at han blot er en af de få uheldige, der åbenbart danner for meget arvæv, er kommet meget bag på ham.

- Jeg synes stadig, jeg står med spørgsmålstegn ved det her med, at jeg åbenbart er en af de få procent i Danmark, der har problemer med at man danner for meget arvæv. Fordi jeg har jo fået lavet tatoveringer og sådan før, og der har jeg ikke haft nogle problemer med det. Så jeg tænker lidt, om det er rigtigt, det de siger, fortæller han til SE og HØR.

Stephan har efterfølgende taget kontakt til den svenske kirurg, hvor han nu skal i gang med den behandling, lægerne i programmet anbefalede ham.

Her skal han have binyrebarkhormonindsprøjtninger to gange om måneden i minimum to år. Det er en behandling, der kun giver Stephan 50% chance for at gøre det pænere.

- Jeg ville ønske, at der var en hurtigere løsning med større chancer, så det har været ret svært at sluge. Det har gjort nas, at der ikke er nogen behandling på det, hvor man er garanteret succes, siger Stephan.

Hvis behandlingen ikke hjælper, er han nødt til at lære at leve med, at hans mave ikke ser ud som alle andres.

Det har fået den unge fodboldspiller til at genoverveje hele vægttabet, hvis han havde vidst, hvad han efterfølgende har måtte gå igennem.

- Hvis jeg havde vidst, at jeg ville ende med det her problem, ville jeg måske have overvejet ikke at tabe mig. Men omvendt fik jeg jo også fjernet en del løst hud, så det er jeg jo ligesom kommet af med. Så det er lidt 50/50, om jeg fortryder mit vægttab, siger han og fortsætter:

- Det bliver ikke nemt at vænne sig til. Det er ikke noget, der bare sådan sker. Jeg kan stadig ikke lige se, hvordan jeg skal vænne mig til at forholde mig til folks spørgsmål, siger han.

Sponsoreret indhold