Luksusfælden1. september 2015

”Luksusfælden”: Tobias vil ikke dele med sin gravide kæreste

Selvom Tobias og Diana venter deres første barn, har Tobias på ingen måder lyst til at have fællesøkonomi med sin kæreste – også selvom det ville være det bedste for parrets skrantende økonomi
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_jels_3.jpg
 TV3

I aften besøger ”Luksusfælden” det unge par Diana og Tobias, som bor i Jels i Sønderjylland.

Parret har store problemer med økonomien, så der er nok at tage fat på for de to eksperter, Mette Reissman og Carsten Linnemann.

Parret skal være forældre for første gang om seks måneder, men Tobias nægter at dele noget som helst. Hans penge er hans penge, og han har på ingen måder lyst til at have en fællesøkonomi med Diana, selvom de snart skal have et fælles barn.

- Mine penge er mine penge, forklarer Tobias, som har meget svært ved at overskue sin økonomi.

Han bruger alt for mange penge på unødvendige ting, og på ét år har han blandt andet klattet 10.000 kroner væk på junkfood. Hans gæld er nu endt på svimlende 311.602 kroner.

Eksperterne er ikke sene til at konkludere, at Tobias’ økonomi er både ”umoden, ansvarsløs og egoistisk”, men det er ikke kun Tobias, der har problemer.

Diana lever af dagpenge, og hun skylder selv over 131.000 kroner. Det er derfor altafgørende, at parret kan finde ud af at skabe en fællesøkonomi, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at blive gældfri en dag.

Du kan se et klip fra ”Luksusfælden” lige her. Og du kan se hele programmet i aften kl. 20:00 på TV3.

Sponsoreret indhold