Luksusfælden21. april 2015

"Luksusfælden": Sådan går det Sanne og Dennis i dag

Parret skyldte over en mio. væk – forholdet var i fare
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/51f989b1c25147aea5a9c2de8493a194.jpgTirsdag aften var 'Luksusfældens' to eksperter rejst til Svenstrup i Nordjylland. Her bor Sanne og Dennis, og det unge par havde mere end brug for Carsten Linnemanns og Jan Swyrtzs hjælp, for økonomien sejlede og truede med at ødelægge parrets forhold.

Sanne og Dennis havde et halvt år forinden valgt at flytte fra det hus på landet, som de ejede. Parret mente ikke, at de havde råd til at klare terminerne og fandt i stedet en lejebolig. De betalte ikke en øre til deres hus, og tvangsauktionen var på vej.

Carsten Linnemann og Jan Swyrtz kunne hurtigt se, hvor slemt det stod til med parrets økonomi. Det unge par havde et månedligt underskud på 11.000 kroner, og gælden havde vokset til svimlende 1,3 millioner kroner. Den eneste løsning var, at parret flyttede tilbage til huset, for deres økonomi kunne på ingen måder klare det enorme tab, der ville følge i kølvandet på en tvangsauktion.

LÆS OGSÅ: Diana raser: 'Luksusfælden' har gjort vores økonomi værre

Men Sanne nægtede at flytte, og 'Luksusfældens' eksperter kunne ikke andet end at forlade parret - ude af stand til at hjælpe dem.

I dag kan Dennis så afsløre over for SE og HØR, at "det går ganske forfærdeligt" - både med økonomien og parforholdet.

- Sanne og jeg er gået fra hinanden, og huset gik på tvang, siger Dennis til SE og HØR.

Parret brød med hinanden for et par uger siden - men Dennis har fortrudt bruddet, og han kæmper nu med næb og klør for at vinde Sanne tilbage.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfældens' eksperter i chok: Gør du grin med os?

- Det ser godt nok lidt sort ud nu. Men hvis det ikke går, så må det jo være sådan. Vi skal jo ikke være sammen for enhver pris, siger Dennis til SE og HØR og tilføjer:

- Hun siger, at det ikke kun er økonomiens skyld, at vi er gået fra hinanden, men at det også er andre ting. Men jeg har det rigtig skidt, når økonomien ikke kører. Jeg kan slet ikke sove om natten, og vintermånederne er frygtelige, fordi der ikke er nogle vikarjobs. Hvis bare jeg har arbejde hele tiden, er der ingen problemer, siger Dennis.

Parret skiftes nu til at bo i deres lejlighed - én uge ad gangen hver. I de andre uger bor Dennis hos en svoger, mens Sanne får husly hos en veninde. Planen er, at de skal finde hver sin lejlighed - hvis de ikke ender med at genfinde kærligheden til hinanden. Arbejdsmæssigt håber Dennis på, at han kan få et fuldtidsjob hos en kammerat. Imens er Sanne blevet sygemeldt.

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gælds-chok: Her besvimer hun i 'Luksusfælden'

- Det har taget lidt hårdere på hende end mig. Det må vi erkende, siger Dennis.

Deres hus på landet gik, som forventet, på tvangsauktion og blev solgt for 240.000 kroner. Så parret har i dag en gæld på hvert fald 1,3 millioner kroner.

- Lige efter eksperterne var gået, gik vi faktisk og overvejede, om vi skulle flytte tilbage. Men vi kunne ikke få det til at hænge sammen, forklarer Dennis, der dog ikke fortryder, at de har medvirket i 'Luksusfælden', selvom eksperterne forlod dem.

- Jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund. Jeg vidste da også godt, at vi ville blive hængt ud, nu hvor vi kom i fjernsynet. Så dumme er vi jo ikke, siger Dennis og tilføjer:

- Vi fik også en gave af dem. Det viste de bare ikke i programmet. Vi fik noget fodbold- og noget spejder-halløj. Det var til børnene, så de kunne blive ved med at gå til fritidsaktiviteter - og vi fik 20.000 kroner til det, så det er jo dejligt, siger Dennis.

Sponsoreret indhold