Luksusfælden17. marts 2015

Alex i ’Luksusfælden’: - Vi ved ikke, hvor vi skal få pengene fra

Se klippet fra aftenens afsnit her
Af af
Se klippet fra aftenens afsnit her
Se klippet fra aftenens afsnit her
 Foto: TV3
I aften er 'Luksusfældens' to eksperter rejst til Tappernøje på Sydsjælland. Her bor Alex og Janne på 39 år, og parret drømmer om både bryllup, pool med palmer i haven og vandseng.

Men parret arbejder til sammen kun ni timer om ugen, og de har mere end svært ved at få økonomien til at hænge sammen.

Parret har blandt andet en gæld på svimlende 1.1 million kroner, fordi 39-årige Alex ejer et andet hus, som han lejer ud.

Selvom det kun er Janne, der arbejder, holder der alligevel to biler i indkørslen, og hver måned bruger Janne og Alex 8.900 kroner på diverseposten - blandt andet på cigaretter. Og mens Alex er arbejdsløs, kan Janne på grund af sygdom kun arbejde ni timer om ugen.

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gælds-chok i 'Luksusfælden': Her besvimer hun

'Luksusfældens' to eksperter, Carsten Linnemann og Jan Swyrtz, bliver derfor nødt til at få især Alex til at forstå, at det er slut med at drømme, når der hver måned er minus i budgettet.

- Carsten og jeg har evalueret lidt på, hvordan det er gået i denne uge. Og hvis vi kigger på dig Janne, så er vores klare holdning egentligt, at du har forstået opgaven.

- Men når vi så kigger på dig Alex, så er vi lidt mere i tvivl, siger eksperterne og nævner en episode, hvor Alex håber og satser på, at hans hus vil kunne inkassere langt mere, end hvad den erfarne ejendomsmægler har vurderet det til.

LÆS OGSÅ: Trods million-gæld: Jeg vil ikke bruge bus og tog

- Det, jeg siger nu, det kan være det kan få især dig Alex til at indse, hvor alvorlig jeres situation er. Siden vi startede med at kigge på jeres økonomi, er der trillet ubetalte regninger ind, og hvis ikke de bliver betalt - og det gør de formentligt ikke - fordi har I 8.000 kroner?, lyder det herefter spørgende fra de to eksperter.

Svaret er kort og kontant: Nej.

- Hvad er planen for det?, tilføjer eksperterne, inden Alex svarer:

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gælds-chok: Her bryder Kristina sammen

- Vi er blanke. Vi ved ikke, hvor vi får 8.000 kroner fra.

Du kan se klippet fra aftenens 'Luksusfælden' her - og se resten af programmet på TV3 kl. 20.00

null

Sponsoreret indhold