Luksusfælden24. november 2015

Mortens penge går op i røg: Ryger for 20.000 kr. om året

I aften forsøger ’Luksusfældens’ eksperter at redde Morten og hans skrantende økonomi. Første stop er at få den 30-årige fyr til at indse, præcis hvor mange penge han ryger for om året
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_esbjerg_2.jpg
 (Foto: TV3)

Tirsdag aften er ‘Luksusfældens’ to eksperter rejst til Esbjerg for at hjælpe Morten. Og der er nok at tage fat på for de to eksperter, for den 30-årige sosu-medhjælper har med egne ord ”givet op” – han aner ikke, hvad han skylder.

Han ved bare, at han hver måned bruger alt for mange penge på alt fra smøger og cola til junkfood og mobiltelefoner – men Morten har slet ikke overblik over, hvor mange penge det præcis drejer sig om.

Og det vil eksperterne nu forsøge at få ham til at forså.

Derfor lokker de Morten og Mortens ven ud i en garage, hvor der venter Morten et ubehageligt syn: Langs gulvet ligger over 600 pakker smøger. Og alle smøgerne har Morten røget – det seneste år vel at mærke.

- Morten du ryger for 20.000 kroner om året, fortæller eksperten Carsten Linnemann, som du kan se i dette klip fra aftenens program.

Synet af de mange cigaretter sætter straks sit præg på 30-årige Morten.

- Jeg vil nødigt se mine lunger, udbryder han, hvorfor han tilføjer, at det føles som om, at han ”er ligeglad” med sit liv.

Rygningen er dog langt fra den eneste last, som Morten har. I alt har hans mange laster – der også tæller for meget junk og for mange elektronik-indkøb – givet ham en gæld på over 250.000 kroner, og der er lange udsigter til, at Morten kan blive gældfri, hvis ikke hans livstil lægges om.

Se klippet her, og se om det lykkes eksperterne at få Morten på ret køl i aften kl. 20.00 på TV3.

Sponsoreret indhold