Luksusfælden 25. august 2015

Camilla: Fortryder inderligt, at vi medvirkede i ”Luksusfælden”

I aften besøgte ”Luksusfælden” Mike og Camilla fra Helsingør, men selvom det unge par fik styr på økonomien, fortryder de inderligt, at de medvirkede i programmet
TV3

Tirsdag aften havde ”Luksusfælden” premiere, og i første afsnit var programmets to eksperter, Carsten Linnemann og Jan Swyrtz, rejst til Helsingør for at hjælpe det unge par Camilla og Mike.

Og der var nok at tage fat på. Det unge par havde ubetalte regninger og havde indtil for nyligt været afhængige af at få økonomisk hjælp fra Camillas forældre. Men nu var pengekassen lukket i, og parret havde derfor mere end brug for hjælp. Gælden var havnet på svimlende 331.000 kroner.

Carsten Linnemann og Jan Swyrtz fik hurtigt slået fast, at parret omgående måtte få styr på de ubetalte regninger, og så var det derudover altafgørende, at den arbejdsløse Mike kom i arbejde – og at parret kunne holde et stramt budget i fremtiden. Og så skulle de ikke mindst droppe det vanvittige overforbrug, som de havde haft tidligere.

I dag ser fremtiden heldigvis langt lysere ud for Helsingør-parret. Der er styr på økonomien, der er ingen ubetalte regninger, og de trives fint med det stramme budget. Det fortæller Camilla til SE og HØR.

- Det går rigtig, rigtig fint. Der er plus på kontoen, og vi lever efter et stramt, men realistisk budget. Der er ingen ubetalte regninger, så alt er simpelthen så dejligt. Det betyder, at der er ro i hverdagen, og vi er ikke længere frustrerede over, hvor pengene skal komme fra, siger Camilla til SE og HØR og tilføjer, at der trods det stramme budget var plads til at holde drømmebrylluppet – dog for færre penge, end hvad de først havde planlagt.  

- Vi holdt et smukt bryllup den 1. august, det gik rigtig godt, stor middag, mange glade gæster, og en dj der leverede noget godt musik. Mine forældre stod stadig for at betale mad og drikkevarer, som det hele tiden var planen. Resten af pengene havde vi selv fundet, siger Camilla.

Men selvom det i dag går strygende med økonomien, er det ikke ”Luksusfældens” eksperter, som Camilla og Mike takker. De fortryder nemlig – med egne ord – inderligt, at de medvirkede i programmet.

- Mest af alt fordi det virker så falsk. Det er svært at forklare hvordan, men det var tydeligt at mærke, at det hele for dem gik op i seertal.

- Vi har set aftenens program forud, og jeg må indrømme, at der er klippet meget frem og tilbage i det, så det virker falsk. Jeg kan sige så meget, at det ikke er noget, man er stolt af.  Det var da en oplevelse. De var hårde (eksperterne, red.), og det ved jeg godt, at de selvfølgelig også skal være, men det virkede meget som om, at de bare jagtede seertal, siger Camilla til SE og HØR.

Sponsoreret indhold