Luksusfælden20. oktober 2015

"Luksusfælden": Luna har biblioteksregninger for over 90.000 kroner

De to ”Luksusfælden”-eksperter er chokerede over at finde ud af, at Luna har ubetalte biblioteksregninger for svimlende 90.000 kroner. Se et klip fra aftenens afsnit af ”Luksusfælden” lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfaelden_i_nykobing_falster_1.jpg
 TV3

I aften er ”Luksusfældens” to eksperter rejst til Sydsjælland, og her skal Mette Reissmann og Carsten Linnemann forsøge at hjælpe det unge par Casper og Luna.

Og eksperterne kommer på hårdt arbejde, for de finder hurtigt ud af, at især Luna har sløset med sin økonomi. Hun har længe vendt det blinde øje til, og derfor er flere af regningerne blevet svimlende høje.

Blandt andet kan den 29-årige mor præsentere Carsten Linnemann for biblioteksregninger for svimlende 90.000 kroner, som du kan se i dette klip fra aftenenes program.

- En lidt hurtig hovedregning siger, at det er 90.000 kroner. Der er lånt over 100 bøger, siger Carsten Linnemann til Luna, efter at han har gennemgået Lunas kontoudtog.

Men børnebøgerne er ikke lånt af Luna, selvom hun har en datter på fire år. Luna fik nemlig stjålet sin pung – og dermed sit lånerkort – og det var tyven, der formentligt lånte alle bøgerne og ikke afleverede dem tilbage.

Men da Luna ikke anmeldte tyveriet, kan hun ikke få hjælp til at betale den enorme regning for bøgerne. Så nu er det op til eksperterne at se, hvordan de så kan hjælpe Luna og Carsten, som i alt skylder hele 443.000 kroner.

Se klippet fra aftenens program lige her. Og se, om det lykkes eksperterne at hjælpe Casper og Luna i aften kl. 21.00 på TV3.

Sponsoreret indhold