Luksusfælden19. september 2017

Video: Kærlighedsdrama i Luksusfælden

I aftenens afsnit af "Luksusfælden" er der mere end bare økonomi på spil. Der udspiller sig også et sandt kærlighedsdrama
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/luksusfalden_i_give_7.jpg
 Foto: TV3

Når der er flere mennesker med i "Luksusfælden", er det som regel fordi, der er tale om et par, der har økonomiske problemer.

I aften er eksperterne dog i en helt speciel situation.

Her møder vi nemlig Irene og Gunnar, der tidligere har været gift, men som har levet separeret i seks år.

Alligevel er de begge to med i programmet, fordi deres økonomiske problemer stadig gælder dem begge.

Da parret stadig var sammen valgte de nemlig at investere 50.000 kroner i et anpartsselskab, der nu har givet dem en fælles gæld på 210.000 kroner.

Men det faktum, at parret altså ikke længere er sammen, selvom de ikke har underskrevet skilsmissepapirerne efter seks år, giver anledning til et helt andet spørgsmål i programmet.

Skal de skilles, eller skal de finde sammen igen?

Svaret på det spørgsmål er meget forskelligt alt efter hvem af de to, du spørger, og pludselig er der også tale om et kærlighedsdrama i "Luksusfælden", der ellers har mest fokus på økonomi.

Gunnar er stadig meget forelsket i sin ekskone, og vil gerne give forholdet en chance til, men det er Irene altså ikke helt enig i.

- Nej, jeg elsker ham ikke mere på den måde. Jeg elsker ham som min datters far, men jeg er ikke forelsket i ham, siger hun.

Parrets forhold bliver dog helt centralt for, hvordan de skal komme ud af gælden.

Eksperterne i "Luksusfælden" har nemlig flere muligheder, der alt sammen afhænger af, hvorvidt parret vil bo sammen eller hver for sig.

Du kan se kærlighedsdramaet i klippet herunder:

Hele programmet sendes i aften klokken 20:00 på TV3.

Sponsoreret indhold