"Love Island"-Josefine taler ud om forholdet til Kasper: Derfor slog vi op

Foto: TV3

I midten af marts kom det frem, at endnu et "Love Island"-par har brudt med hinanden. Josefine Von Spreckelsen og Kasper Thor Vestergaard er ikke længere kærester. 

Det tidligere par fortalte til SE og HØR, at der var visse ting, som ikke fungerede imellem dem. Og nu åbner Josefine yderligere op for, hvorfor det ikke gik imellem hende og Kasper. Det sker i et indlæg på sin blog

- Vi fungerede ikke. Vi diskuterede meget, og jeg tror ikke, at hverken han eller jeg selv følte, at vi var på bølgelængde omkring, hvordan man er og hvad der er vigtigt i et forhold. Kasper er nok et sted i sit liv, hvor han ikke helt ved, hvad han vil og er ikke vant til at være i et "voksent" forhold, skriver Josefine i blogindlægget. 

Det var, ifølge Josefine, hende, der ringede til Kasper og fortalte ham, at hun ikke kunne mere. Og selvom hun skriver, at Kasper ikke helt har vidst, hvad han ville, så har hun aldrig været i tvivl om, at Kaspers følelser for hende har været ægte. 

- Han har jo heller ikke været forelsket før mig, og dette er ikke negativt ment. Dermed heller ikke sagt, at han ikke vidste, om han havde lyst til at være sammen med mig! Jeg er ikke tvivl om hans følelser for mig, skriver hun.

Talte om at flytte sammen

Parret, som begge to bor på fyn, så heller ikke hinanden nok til, at det kunne fungere for Josefine. 

- En dealbreaker for mig var, at vi så hinanden i nogle timer 1-2 gange om ugen. Typisk om aftenen, hvor vi så skulle i seng tidligt, og tidligt op morgenen efter. Så det var sjældent, at vi faktisk havde en hel dag sammen. I de 3,5 måneder vi har været hjemme fra "Love Island", har vi ikke engang haft en weekend sammen, skriver hun. 

Josefine fortæller også, at parret snakkede om at flytte sammen. Men pludselig ville Kasper gerne bo sammen med en ven, inden han flyttede sammen med Josefine. Det kom, ifølge Josefine, lidt som en overraskelse for hende, da parret havde talt om, at de skulle flytte sammen mod sommeren. 

- Det gik bare ikke bedre imellem os. Vi så ikke hinanden mere, og vi følte begge to, at vi havde fået et meget hade/elske forhold til hinande. Alt dette oveni, at jeg nu vidste, at vi ikke ville komme til at bo sammen og have en hverdag sammen, før om lang tid. Det kunne jeg bare ikke. Der vidste jeg, at det var tid til at give slip, skriver hun 

Og som sagt, så gjort. Josefine gjorde det forbi, men hun understreger, at hun stadig holder af Kasper, og at hun er glad for alle de minder, de alligevel nåede at få sammen. 

Du kan læse resten af blogindlægget her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close