Love Island13. marts 2019

Slut for endnu et "Love Island"-par

Josefine og Kasper er ikke længere kærester.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kasper_josefine_0.jpg

"Love Island" er ikke længere så love, men nok mere break up-island. Og nu er endnu et par er gået i opløsning. Josefine og Kasper, som ellers var blevet kærester efter programmet, er gået fra hinanden.

Det var uenigheder om, hvordan man er kærester, der i sidste ende blev afgørende for, at parret valgte at stoppe forholdet.

- Kasper sagde, at han ville gøre nogle ting bedre, og det er altafgørende for mig et forhold. Det har han ikke gjort. Det kom der mange diskussioner ud af, siger Josefine.

Det er, ifølge Josefine, hende, som i sidste ende valgte at ende forholdet.

- Vi tænker forskelligt om mange ting, bl.a. hvordan man opfører sig i et forhold. Derfor sagde jeg stop for et par dage siden, og mere vil jeg ikke udtale mig om, siger hun.

Kasper: Vi blev enige om det

Kasper er enig i, at Josefine og ham ikke var enige om, hvordan man opfører sig i et forhold, men dér stopper enigheden også.

- Der var nogle ting, som vi begge to skulle blive bedre til. Jeg prøvede i det mindste på at forbedre det, men Josefine prøvede desværre ikke. Og så var der bare for meget negativitet i vores forhold. Til sidst følge jeg mig slet ikke tryg mere. Og nej, hun slog ikke op. Vi blev enige om det, siger Kasper.

Der er dog intet ondt blod fra Kaspers side.

- Jeg har ikke noget ondt at sige om hende, da man jo stadig holder af hinanden, og vi har en historie. Vi fungerede bare ikke som kærester. Det er selvfølgelig lidt trist det hele, men jeg føler, at det er det rigtige valg, så man skal bare lige over det, siger han.

Enhver, som har fået hjertet knust ved, at det aldrig nogensinde er sjovt. Der er nu kun ét enkelt "Love Island"-par, som stadig er sammen. Ida og Jonas, Oliver og Julie, og nu også Josefine og Kasper er gået fra hinanden, mens Olivia og Joachim er still going strong. Se bare herunder:

Sponsoreret indhold