Sidste "Love Island"-par forsegler kærligheden med ringe

Foto: TV3

Der er kun ét enkelt "Love Island"-par tilbage. Olivia Salo og Joakim Meskali har som de eneste formået at fastholde gnisten, og parret er faktisk lykkeligere end nogensinde. 

Seneste skud på kærlighedsstammen er en kæreste-ring, som Joakim har overrasket Olivia med. Han har fået lavet ringen specielt til de to - guld til Olivia og sølv til ham selv - og der er i ringen indgraveret en skorpion, som er parrets symbol.  

- Skorpionen er egentligt et motiv, som vi begge to altid har været meget glade for - også før vi kendte hinanden. Det er blandt andet mit stjernetegn, og Olivia har den tatoveret på sin hånd. Over tid er det egentligt bare blevet vores lille "fælles-symbol". Jeg skal nok også have den tatoveret snart, fortæller Joakim. 

Parret er flyttet sammen i en fælles lejlighed i København, hvor også Olivias hund, Joe, bor. Olivia har teaset lidt for, at parret er ude i en familieforøgelse, men noget tyder på, at der lige går lidt, inden det bliver en realitet. 

- Olivia vil rigtig gerne have en hund mere, men jeg vil måske gerne lige vente et år endnu. Jeg vil gerne lige lande i vores nye lejlighed, før vi får en hund mere, siger Joakim.

Og ellers kører tingen på skinner for det lykkelige par, 

- Alt går så godt! Personligt har jeg aldrig været lykkeligere, og jeg har aldrig glædet mig mere til at se, hvad fremtiden har at byde på. Livet i den nye lejlighed er vidunderligt. Vi kan endelig komme til at udfolde og kreativt rent indretningsmæssigt og gå og hygge om det i vores ellers travle hverdag. Vi nyder virkelig, at vi endelig har fået vores egen lille kærlighedsrede, siger Joakim. 

Der er godt nyt til alle parrets følgere. Joakim lover, at der snart er mere på deres YouTube-kanal, og så er han ikke helt afvisende for, at de kommer til at medvirke i mere tv. 

- Det må tiden viser, siger han kryptisk. 

Så der er nok ikke andet for, end at vente og se, om Olivia og Joakim pludselig dukker op på skærmen igen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close