Linses nye livsstil: Vild med camping

Fred og ro!

Det er indimellem tiltrængt for Linse Kessler, der ofte drøner derudad med 120 kilometer i timen. Derfor er hun denne sommer sprunget ud som campist.

– Jeg har fået lov til at låne en gammel campingvogn af min venindes svigerforældre, siger en fornøjet Linse til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Linse Kessler har denne sommer lånt en campingvogn.
– Jeg håber, jeg får min egen næste sommer. (Foto: Privat)

Ideen om at blive campist opstod i kølvandet på optagelserne til det nye TV3-program “Linses Danmark”, hvor hun sammen med veninden Didde rejste rundt i Danmark i Autocamper.

Tæt på danskerne

– Jeg ville gerne ud og møde nogle mennesker, hvor det hele ikke handler om mig. Bryggen handler jo rigtig meget om os og vores liv, men her kan man komme ud og møde andre og høre deres historier. Og vi har mødt så mange sjove mennesker, siger Linse, som var i Sønderjylland og på Bornholm.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Når jeg ser programmerne, hygger jeg mig over, at vi både krammer og holder i hånd med folk, for vi kendte ikke til corona dengang. Så det var på den gode gamle måde. (Foto: Dan Mariegaard)

Hun faldt pladask for livet i autocamperen.

– Så ville jeg have en stor campingvogn og bruge alle mine penge på det. Jeg får så mange ideer, som koster mange penge, men nogle gange skal jeg lade være med at reagere nu og her. Så min veninde sagde, nu låner du mine svigerforældres campingvogn, der er både fortelt og et lille hegn, så du kan finde ud af, om det er noget for dig. Og så finder vi en campingvogn til mig næste år, forklarer Linse om sit campingeventyr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sammen med Didde rejste Linse rundt i Danmark til TV3-programmet “Linses Danmark”.
– Jeg har i lang tid sagt, at jeg gerne ville have sådan et program, for jeg elsker at snakke, og jeg elsker at møde nye mennesker. (Foto: Nent Group (Janus Nielsen)

– Jeg elsker det. Det tager en time at køre derop (til campingpladsen, red.), og der er en skov og fred og ro. Og der er tre legepladser til Alba. Hun har sovet der to gange, og hun er så glad, jubler den glade mormor.

Mormor-pause

Tiden med Alba er noget af det, Linse sætter allermest pris på. Og snart er der to børnebørn i familien.

Hun holder i øjeblikket fri fra sine tre webshops, da hun skal være klar til at tage sig af Alba, når Stephanie “Geggo” skal føde sit andet barn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Linse har haft ondt i maven over at være på kant med sin bror, Mikkel Kessler, men nu er luften knap så kold.
– Vi tager det stille og roligt, og der er i hvert fald ikke uvenskab. (Foto: Flemming Nielsen)

– Jeg holder lidt mormor-ferie. Jeg er glad for, der kommer en ny baby, for det gør, at jeg tager en slapper sammen med min familie.

Jeg vil gerne have noget tid med dem, for jeg har arbejdet meget. Så nu kan Alba og jeg tage i Fields og hygge os og spise is, siger Linse, der kan blive mormor for anden gang når som helst.

Fiasko på Tinder

Det er lang tid siden, der sidst var en mand i Linses liv. Og der er også lange udsigter til, at der kommer det.

– Det der Tinder har jeg også prøvet. Jeg bliver ved med at swipe den forkerte vej. Men det er nok ikke så vigtigt, hvis ikke jeg gider sætte mig ind i det, siger Linse.

– Jeg burde nok have en rigtig dejlig mand. Men jeg ved ikke, om jeg har tid til det. Så jeg tror, jeg finder mig en langturschauffør. Det skal ikke være en, der spørger, hvornår jeg er hjemme, slår Linse fast.

– Jeg tror, det bliver dobbelt op på happiness, lyder det med glæde i stemmen fra Linse.

“Linses Danmark” kommer på TV3 torsdag kl. 20.00.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close