Ærlig Geggo: Klar til at blive alenemor

Stephanie "Geggo" Savarli har haft en kaotisk opvækst og regnede ikke med, at hun selv ville lande i en kernefamilie-konstellation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190821_wen_-_tv3_85_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Geggo lever et klassisk kernefamilie-liv med mand, barn - snart to børn - og vovser.

Men det lå ikke altid i kortene, at den 30-årige "Familien fra Bryggen"-stjerne skulle ende med villa, vovse og Volvo. Det afslører hun i et interview i det seneste nummer af magasinet "Vores Børn".

I interviewet beskrives det, at Geggo er vokset op med mor Linse, som har siddet i fængsel for vold. Hendes barndom har været kaotisk, og hun har endda overnattet sammen med sin mor i en fængselscelle.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190821_wen_-_tv3_85_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

I 17 sæsoner har man kunne følge Geggo og co.'s liv i "Familien fra Bryggen". Foto: Kaspar Wenstrup

Ingen af kvinderne i Kessler-familien - hverken mor Linse, mormor Mopper eller Geggo - er vokset op med en far i deres liv, og Geggo troede længe, at det også ville blive sådan for hendes børn.

- Da jeg var yngre, tænkte jeg: Hvis jeg nogensinde får børn, så bliver det alene. Uden en mand. For det er jo det, jeg har set hele min opvækst. Altid. At kvinderne i min familie godt kunne selv. Jeg skal ikke forvente en mand, der bliver. Jeg skal ikke forvente en mand, som har lyst til at være far. Findes de overhovedet? Men så mødte jeg min mand, Cengiz, og nu sidder jeg her seks år senere gravid med andet barn og har skabt mig en kernefamilie, og det er jeg stolt af, fortæller Geggo til "Vores Børn".

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/20190821_wen_-_tv3_80.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Til august bliver Geggo og Cengiz forældre igen. Foto: Kaspar Wenstrup

Geggo og Cengiz blev gift i april 2019. De har sammen datteren Alba på fire og venter sig endnu en pige.

Sponsoreret indhold