Linse i vildt vægttab: Har tabt 19 kilo

Masser af sukker i kaffen – og flere portioner morgenmad, frokost og aftensmad hver dag. Dén livsstil betød, at Linses badevægt før sommeren nåede 92 kilo.

Men nu er en stor del af de mange kilo igen forsvundet. Til Realityportalen.dk fortæller 54-årige Linse nemlig, at hun har tabt hele 19 kilo.

Det store – og ganske hurtige – vægttab er kommet, efter Linse har droppet den store mængde sukker, hun før yndede at putte i kaffen

Og så fortæller hun også til mediet, at hun nu kun spiser én portion aftensmad i stedet for fire.

Artiklen fortsætter under billedet...

I løbet af \

Linse har tabt sig næsten 20 kilo. Foto: Thomas Sjørup

– På den måde røg der 19 kilo. Så jeg ligner nok bare mig selv igen. Måske har jeg lige taget et par kilo på igen her de sidste par uger, jeg tror, at jeg ligger på omkring 75 kilo nu, siger Linse til Realityportalen.dk.

Linse fortalte sidste år til SE og HØR, at flere kilo på sidebenene ikke skræmte hende:

- Jeg vejer 78,9 kilo, og i første omgang vil jeg gerne veje 80 kilo. Men jeg vil gerne prøve at veje 100 kilo, og så må vi se, om jeg kan lide det, sagde den 180 centimeter lange brystbombe i september 2019 til SE og HØR.

– Jeg har altid været alt for tynd, og det er derfor, jeg er så vild med at tage på. Jeg har dobbelthage og deller på maven. Nogle synes måske ikke om det, men jeg synes, det er skønt.

– Folk har altid sagt til mig: "Nu skal du vist ikke tabe dig mere." Men jeg gjorde ikke noget for at tabe mig, jeg kunne bare ikke tage på, lød det dengang fra Linse.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close