Linse bliver snart mormor igen: Har taget stor beslutning

Linse Kessler er en entrepenant kvinde med mange jern i ilden.

Næste måned bliver den 54-årige Brygge-brystbombe mormor for anden gang, og derfor har hun taget sit liv op til revision. 

På sin Instagram fortæller hun nu, at hendes webshop cheapshit.dk kommer til at holde en lang ferielukning i anledning af den kommende familieforøgelse. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

– Min dejlige, nye webshop Cheapshit.dk er en kæmpe succes. Jeg er megaglad for den, og med Nillers hjælp og vores pakkeres hjælp er det jo bare blevet en succes, og jeg elsker den butik. Jeg elsker også All dogs are angels-butikken, og jeg elsker også Lenina Coleman, og jeg elsker at lave fjernsyn, og jeg elsker rigtig mange ting, men man kan bare ikke det hele på én gang, fortæller hun i en video, som hun har lagt på Instagram. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Linse Kessler har gang i mange forretningstiltag, men familien kommer altid først. Foto: Martin Høien

Kessler fortæller, at hun til enhver tid vil prioritere sin familie over alt andet:

– Cheapshit er nok den butik, der kræver allermest af mig, så jeg er nødt til at holde en ferielukning på to måneder, og nu skal I høre hvorfor: Det er simpelthen, fordi jeg skal til at være mormor. Man kan arbejde sig ihjel, og lige pludselig så glemte man al tiden med familien, så jeg har simpelthen taget en beslutning. Familie kommer først ligegyldigt hvad, slår hun fast.

Linses datter Stephanie "Geggo" Savarli nedkommer med sit andet barn i næste måned. For tiden er tv-familien også ved at optage 18. sæson af "Familien fra Bryggen".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close