Reality10. marts 2021

Lenny fortsat ramt af kærestesorger: Man kan ikke altid få sin vilje

Det er aldrig nemt at gå fra en, eller at være den, der bliver droppet. For den tidligere ”Paradise Hotel”-vinder har bruddet med Melina betydet store hjertesorger
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selvom det var tilbage i oktober, at det kendte realitypar Lenny Pihl og Melina Buur gik fra hinanden, så gør det stadig ondt på den tidligere ”Paradise”-vinder.

Det afslørede han i en spørgerunde på sin Instagram tidligere på ugen.

Til sine mere end 138.000 følgere på det sociale medie kunne han nemlig fortælle, at det nok har været sværere for ham at miste Melina, end han havde regnet med.

- Jeg lever, men bund ærligt, så går det sgu ikke rigtigt, som jeg gerne vil have, det skal gøre, og sådan er det bare nogle gange i livet, man kan ikke altid få sin vilje. Man kan ikke gøre andet end at kæmpe for det, man gerne vil og aldrig give op, lyder det blandt andet fra ham.

Faktisk indrømmer han blankt, at hans kærlighedsliv ”aldrig har været værre”.

Kærestesorgerne har da også ramt ham på andet end humøret, for de seneste måneder har appetitten ikke været, hvad den plejer, hvorfor han er blevet ramt på vægten.

Der er nemlig røget knap seks-syv kilo af hans kampvægt, lyder det fra ham til sine følgere. Men han forsikrer, at han føler, der er ”ved at være styr på hovedet”, og at tingene begynder at ”gå i den rigtige retning”.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20200915_wen_-_lenny_og_melina_10.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Lenny og Melina kæmpede for kærligheden, da de i sommer deltog i reality-programmet "Singletown". Foto: Kaspar Wenstrup

Det var også et lettere turbulent forhold Melina og Lenny havde, efter de i sensommeren 2019 fandt sammen første gang.

Her holdt forholdet ved til kort efter jul, hvor de besluttede at gå fra hinanden.

Parret kunne dog ikke holde sig helt fra hinanden, hvorfor de i januar 2020 glædeligt kunne annoncere, at de altså havde fundet sammen igen. De to udfordrede også deres kærlighed i programmet singletown, hvor de i sidste ende valgte at gå derfra med hinanden.

Selvom det er ved at være fem måneder siden de to endeligt gik fra hinanden, så fortæller realitystjernen, at han stadig ikke kan forestille sig at være sammen med en anden end Melina, det skriver HER & NU.

Sponsoreret indhold