Lenny Phil er "ked af alt det lort, han har lavet": Undskyld!

Det var en glad Lenny Pihl, der i realityprogrammet ”Paradise Hotel” tilbage i 2018 snød sin partner Trine og løb med både den delte sejr og hele pengepræmien på 500.000 kroner.

Men det er således ikke den eneste usympatiske handling, som den garvede reality-personlighed har på samvittigheden.

I et Instagram-opslag, som Lenny har delt med sine mere end 140.000 følger, kalder han blandt andet sig selv for en ”usympatisk nar”:

Artiklen fortsætter under billedet ...

\

Foto: Kaspar Wenstrup.

- Jeg har igennem de sidste 4 år vendt op og ned på mit liv, og det har både gjort mig stærkere og svagere. Livet som et offentligt ansigt er ikke altid nemt at leve med, for det er svært at bare være sig selv når man er ude for sin dør, starter Lenny sit opslag og understreger desuden, at han har været lagt ned med stress i en længere periode netop grundet rampelyset og det at ”være på”.

Lenny Phil har adskillige gange været igennem mediemøllen for sine mærkværdige samarbejder på de sociale medier. Noget, han i dag godt er klar over, var en dum vej at gå ned ad:

- Jeg ville nok ikke have lavet kviklåns reklamer, smilebright og det der sugardating pis! Men sandheden er, at jeg mistede mig selv hen af vejen og min moral faldt i en dyb afgrund hvor alt handlede om penge. Det er sørgeligt men sandt, og for det vil jeg gerne sige undskyld til jer som er blevet ramt af alle mine lorte reklamer på vejen, forklarer han ærligt.

Desuden kalder Lenny sig selv en ”kæmpe usympatisk nar” og mener, at han hans opførsel har været decideret uansvarlig.

Herefter kommer han med en uforbeholden undskyldning og en bunke kærlighed til folk på Instagram:

- Med andre ord vil jeg egentlig bare gerne sige, at jeg virkelig ked af alt det lort jeg har lavet, og jeg er så beæret over at så mange stadig følger mig, og jeg elsker jer alle sammen.

Se hele opslaget fra Lenny Pihl nedenfor:

View this post on Instagram

Jeg har igennem de sidste 4 år vendt op og ned på mit liv, og det har både gjort mig stærkere og svagere. Livet som et offentligt ansigt er ikke altid nemt at leve med, for det er svært at bare være sig selv når man er ude for sin dør. Jeg har været meget nede med stress i en lang periode, fordi jeg hele tiden føler jeg skal være på konstant. Jeg fortryder ikke, at jeg har valgt denne her vej jeg er gået, og jeg ville gøre det hele om igen hvis jeg fik chancen. Jeg ville nok ikke have lavet kviklåns reklamer, smilebright og det der sugardating pis! Men sandheden er, at jeg mistede mig selv hen af vejen og min moral faldt i en dyb afgrund hvor alt handlede om penge. Det er sørgeligt men sandt, og for det vil jeg gerne sige undskyld til jer som er blevet ramt af alle mine lorte reklamer på vejen. Jeg har været en kæmpe usympatisk nar, som set i bakspejlet nok kun har tænkt på sig selv. Jeg er ked af det og skuffet over min uansvarlige opførsel på de sociale medier, for det har aldrig været min hensigt, at træde folk over tæerne eller skabe problemer for andre mennesker. Med andre ord vil jeg egentlig bare gerne sige, at jeg virkelig ked af alt det lort jeg har lavet, og jeg er så beæret over at så mange stadig følger mig, og jeg elsker jer alle sammen 🙏🏻❤️ Kys og kærlighed herfra...

A post shared by Lenny Pihl Christensen (@lenny_pihl) on

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close