Reality 7. maj 2019

Landmand-Christian: Headhuntet downunder

Christian fra "Landmand søger kærlighed - jorden rundt" er uddannet fra CBS og blev headhuntet til et job i Australien. Nu er han selvstændig, men mangler en at dele tilværelsen med.
(Foto: Jeppe Melchiorsen/TV2)

Mobilsignalet er ikke i top, og den 30-årige landmand Christian undskylder flere gange, for han bliver altså nødt til at bruge begge hænder til at styre traktoren med, da SE og HØR ringer op til den australsk bosatte fyr.

Netop nu kan den charmerende fyr opleves i TV2’s ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt”.

– Jeg er lige ude at så noget byg, men vi kan sagtens snakke, siger Christian Trojel, som oprindelig kommer fra en gård i Helsinge med mor, far og fem søskende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Jeppe Melchiorsen/TV2)

Lene Beier har været på besøg i Australien, hvor den unge landmand føler sig hjemme. – Jeg kom hertil i 2009 og har boet her fast siden 2013. Jeg har en gård, som jeg har drevet i tre år. Den er ejet af et familiemedlem i Danmark. (Foto: Jeppe Melchiorsen/TV2)

Siden 2013 har han dog kaldt Australien for sit hjem.

– Jeg er uddannet fra Copenhagen Business School, men jeg har altid haft en interesse for landbrug.

- Jeg blev tilbudt et job, inden jeg var færdiguddannet, som kommerciel manager for et stort landbrug her i Australien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det var jeg en del af i fire-fem års tid, men jeg kunne ikke begge dele, erkender den ambitiøse ungkarl, som driver en gård og desuden har en forretning, der har specialiseret sig i produktion af presset hø, halm og affald fra sukkerrør.

Overtalt til TV

Christian har aldrig set ”Landmand søger kærlighed”, og han vidste faktisk slet ikke, at det var det program, hans lillebror sendte et link til sidste år.

– De søgte en landmand i udlandet, men jeg anede ikke, at det var ”Landmand søger kærlighed”. Jeg troede, det var en dokumentar, hvilket var grunden til, at jeg skrev tilbage, lyder det med et grin.

– Jeg snakkede med produktionsselskabet, og der gik 22 minutter, før jeg fandt ud, at det handlede om at finde en kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Jeppe Melchiorsen/TV2)

– Vi skal have den rigtige kemi. Der skal være noget mellem ørerne. Det handler ikke om udseende, lyder beskrivelsen af Christians drømmekvinde. (Foto: Jeppe Melchiorsen/TV2)

– Jeg sagde, at jeg ikke var interesseret, men de blev ved med at ringe. Så jeg blev overtalt, siger Christian, som aldrig har været i et reelt forhold.

Selv om han arbejder mange timer hver uge, så er han klar til at dele livet med en kvinde.

–  Jeg er klar over, at jeg har arbejdet helt vildt meget de seneste tre år. Det skal mit liv ikke kun gå ud på.

- Jeg vil dele mit liv med en, og jeg vil gerne arbejde mindre på et tidspunkt.

- Jeg har ikke selv fundet den rette, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Jeppe Melchiorsen/TV2)

Selv om Christians hverdag er præget af meget arbejde, fandt han tid til at læse brevene fra de danske piger. – Om sommeren står jeg op om natten, hvor vi presser hø og halm. Det er for varmt om dagen. (Foto: Jeppe Melchiorsen/TV2)

Om det lykkes Christian at finde en kæreste med hjælp fra Lene Beier, kan du se hver tirsdag på TV2.

Sponsoreret indhold