Nyheder29. november 2018

"Landmand søger kærlighed" vender tilbage - nu i udlandet

Tre danske bondemænd, der bor i Uganda, Australien og Portugal, leder efter den eneste ene at dele livet med. Se de nye landmænd her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lene_knud.jpg
 Foto: Blu / TV 2

Til foråret vender det populære datingprogram "Landmand søger kærlighed" tilbage på TV 2, men programmet bliver ikke helt, som vi kender det.

Giv dit hjertes udkårne den perfekte julegave - find den her.

TV 2 har netop afsløret, at produktionen har søgt nye græsgange, og under titlen "Landmand søger kærlighed - jorden rundt" kommer vil til at følge danske landmænd i udlandet, som er på jagt efter den eneste ene.

- Der bor mange danske landmænd ude i den store verden, og de har alle en spændende historie at fortælle, fortæller programredaktør Mads Volck til TV 2.

Det er stadig Lene Beier, der står i front, når det populære format nu rykker til udlandet.

- Det handler selvfølgelig om kærlighed, men også om drømmen om et anderledes liv. Om modet til at rykke teltpælene op og søge lykken langt fra Danmark, lyder det yderligere fra programmets redaktør.

- Det stiller også krav til de piger, der søger om at komme med. Vi spørger indgående til deres egen lyst og mulighed for at søge lykken udlandet, forklarer han.

De tre landmænd i den kommende sæson er bosat i Australien, Portugal og Uganda, og du kan læse mere om dem i galleriet herunder.

Landmand søger kærlighed - jorden rundt

Sponsoreret indhold