For lækker til love 15. marts 2019

Stine Kronborg stripper i "For lækker til love"

Den tidligere reality-stjerne Stine Kronborg gør comeback på skærmen. Og det er i letpåklædt tilstand i Viafree-programmet "For lækker til love"
Foto: TV3

Det er efterhånden ved at være et par år siden, danskerne har set Stine Kronborg på skærmen. Nu vender den veldrejede blondine tilbage for en stund.

I netprogrammet "For lækker til love" toner den tidligere TV-stjerne frem, da hun er på date med den veltrænede Simon Iversen, som vi kender fra DR-programmet "Hård udenpå".

Begge singler er erfarne stippere. Derfor skal de selvfølgelig strippe for hinanden på deres date.

Og det går hedt for sig! Først starter Simon med at forføre Stine i et politikostume. Kronborg får endda lov til at smøre creme på den hårdtpumpede fyrs overkrop og baller.

Se den frække date her:

Artiklen fortsætter under videoen...

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Simon Iversen blev for alvor kendt, da han medvirkede i DR3-programmet "Hård udenpå". Her så danskerne ham blandt andet sniffe kokain for rullende kameraer.

Men også hans arbejde som stripper blev der fortalt om. På trods af sin rutine inden for faget, føler Simon et pres over at skulle smide tøjet for Stine Kronborg.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Kaspar Wenstrup

Simon er ret godt skåret (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Jeg er ret spændt over at skulle strippe for Stine. Fordi hun er så dygtig og har så meget erfaring inden for det her fag. Det lægger et ekstra pres på mig, men jeg bliver ikke nervøs. Det show er forbi. Jeg bliver aldrig nervøs, siger den solbrune fyr.

Hæmningerne ryger dog lige så hurtigt som tøjet, og det er tydeligt at se, at Simon føler sig godt tilpas.

Også Stine nyder showet. Hun er nemlig ikke vant til at blive strippet for.

- Pulsen kommer lidt op, da han smider blusen, og det hele er med bar overkrop, lyder det fra den garvede TV-dame, som også får en lille ekstrapræmie af sin date.

Se Simon fortælle om "For lækker til love" samt afsløre, hvilke reality-kvinder, han har knaldet:

Artiklen fortsætter under videoen...

- Det er dejligt at smøre creme på Simon. Først vidste jeg ikke, om jeg måtte, siger Stine i "For lækker til love".

Sidenhen bliver det Simons tur til at nyde. Den veldrejede blondine er nemlig kun iført en lille, hvid bikini, da hun hænger i en stripperstang til ære for sin kavaler.

- Man kan tydeligt se, at Stine har rigtig meget erfaring inden for det her. Hun ser rigtig godt ud, når hun hænger på den "pole", siger Simon og Stines optræden.

Der er netop blevet udgivet fem nye afsnit af "For lækker til Love", som du kan se på Viafree nu.

Se videoen, hvor Stine Kronborg har sit barn med til Reality Awards:

Sponsoreret indhold