For lækker til love28. februar 2019

"Hård udenpå" Simon afslører: De reality-damer har jeg knaldet

Simon Iversen har nydt godt af sin berømmelse fra DR3-programmet "Hård udenpå". Det har blandt andet ført til, at han har scoret flere prominente reality-damer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-02-27_kl._18.19.21.png
 Foto: Kaspar Wenstrup

Hele Danmark lærte Simon Iversen at kende i DR3-programmet "Hård udenpå". Her fortalte den veltrænede fyr ærligt om hans brug af steorider, og seerne fik også et ucensureret blik ind i hans liv, da han sniffede kokain for rullende kameraer.

Dokumentarprogrammet var enormt populært, og Simon blev sidenhen en stor figur inden for reality-verdenen, hvorfor han også var til det store show "Reality Awards" flere gange.

Populariteten var dog ikke kun hos seerne. Også blandt damerne i reality-land var der rift om Simon.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190226_wen_-_tv3_119.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Simon får mange komplimenter for sin veltrænede overkrop (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det afslører den skarpt skårede mand, som er med i den nye sæson af "For lækker til love" til SE og HØR, da der blev holdt pressemøde for det genopfunde TV3-hit.

Her viste vi Simon fem billeder af forskellige kvinder. Alle med det til fælles, at de har været med i et eller flere reality-programmer. Herefter var det træningstyrens tur til at afgøre, om de var noget for ham.

I den forbindelse afslørede den solbrune makker, at han allerede har haft fingrene i flere kendte damer, som har haft deres gang på skærmen.

Se Simon afsløre sine kendte knald:

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Da turen kommer til Linse Kessler og Simons vurdering af hende, kommer interviewet ud på noget af et sidespor. Den pumpede TV-tyr fortæller nemlig, at han gerne ville knalde "Familien fra Bryggen"-dronningen bare for historien. Og det har han åbenbart gjort før.

- Der har været nogle stykker, jeg har knaldet bare for historien, afslører Simon over for SE og HØR. I første omgang vil han dog ikke fortælle hvem. Men der skal ikke meget overtalelelse til, før han afslører sine erobringer.

- Susan K..., og også Sidsel Borg fra "Ex on the beach". Og jeg har også været sammen med Simona (Tayanna red.) her fra programmet (For lækker til love red.), siger scorekarlen, som altså kommer lidt omkring.

Simon virker ikke til at have fortrudt sine eskapader det mindste, hvilket han da heller ikke har grundt til. Men han har primært rodet rundt med de tre, fordi det er en god historie.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190226_wen_-_tv3_3.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Her er hele "For lækker til love"-holdet (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Det er både sjovt for dem, men også sjovt for mig, at møde en, der er kendt fra TV, lyder det fra "Hård udenpå"-stjernen, som du nu igen kan nyde på skærmen.

Det kan du, når "For lækker til love" har i dag, fredag, på Viafree. Her kan du allerede nu se fem afsnit fyldt med akavede dates og sjove bemærkninger.

Sponsoreret indhold