Kylie Jenner og Travis Scott redder forholdet med rejse

Foto: MEGA

Kylie Jenner og Travis Scott er langt om længe ved at redde trådene ud i forholdet, efter Kylie tidligere beskyldte Travis for utroskab

Travis Scott har lige nu pause fra sin "Astroworld" tour, og han har brugt tiden med Kylie og parrets 1-årige datter, Stormi Webster, på en tropisk rejse til Punta Mita i Mexico. 

Parret har nydt den romatiske getaway så meget, at en kilde fortæller til E! News, at de har reddet forholdet. 

- Kylie og Travis har reddet deres forhold, og de er et rigtig godt sted lige nu. De havde virkelig brug for denne ferie og alene-tid med hinanden, fortæller insideren til E! News. 

Kilden fortæller yderligere, at det kendte par har brugt en masse tid sammen på at tale tingene igennem, og at de har derudover har brugt tiden på at få slappet af oven op den turbulente tid.

Og faktisk skulle Kylie være endnu mere forelsket i Travis nu, end hun hidtil har været - og det er jo altid et godt tegn.

- Hver gang Kylie ser Travis med lege med Stormi og være en god far, bliver hun endnu mere forelsket i ham, siger en kilde til E! News. 

Vis dette opslag på Instagram

she won’t let go of that purse

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Hele familien har for alvor nydt ferien, hvor der har været god tid til at pleje forholdet, men også at være sammen med datteren, Stormi. Travis, Kylie og Stormi har brugt tiden på stranden og i poolen. 

Stormi er begyndt at gå, så mon ikke Kylie og Travis har haft nok at se til, når deres lille krudtugle har udforsket verden? 

Den lille familie er nu vendt tilbage til Los Angeles, og de ser både lykkelige og friske ud. 

Og kilder fortæller, at Travis har lovet, at han vil bruge sin tid derhjemme sammen med Kylie og Stormi, og at Kylie er virkelig glad for at have Travis hjemme. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close