Kylie Jenner afslører: Sådan tabte jeg mig efter fødslen

Kylie Jenner kan i en alder af 21 år kalde sig selv for milliardær.

Kylie Jenner kan i en alder af 21 år kalde sig selv for milliardær.

Foto: MEGA

Det er lige over et år siden, at Kylie Jenner, 21, blev mor for første gang til datteren Stormi Webster, som hun har med rap-kæresten Travis Scott. 

Kylie har tidligere fortalt, at hun under graviditeten med Stormi tog lige omkring 18 kilo på, men nu er Jenner tilbage i sin "gamle" krop, og det er hun glad for - det afslører hun på sin Instagram. 

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Kylie har altid sagt, at hun hader at træne, så vejen tilbage til den gamle krop har altså ikke været ved at bruge utallige timer i fitness. Kylie har i stedet gjort noget andet. 

- Helt ærligt. Det handler om mad for mig. Jeg er fra naturens side en tynd person, ligesom min søster, men alligevel ikke. Hun er naturligt sådan model-agtig, men ja. Jeg har altid haft en flad mave, men jeg har ikke følt, at min mave har været tilbage til, hvor den var før Stormi, før lige for nyligt, siger Jenner i en live på sin Instagram-profil og fortsætter: 

- Jeg tror, at det handler meget om mad. Jeg har altid spist lige som jeg havde lyst til - pizza, pasta, mejeriprodukter - og jeg har bare skåret alt det fra, og så har spist bedre, og jeg føler, at det er tricket for mig personligt.

Jenner er også ærlig omkring, at det har taget hende længe at få en krop tilbage, som hun var helt tilfreds med, men at hun for alvor føler, at hun nu har fået sin krop tilbage. Hun åbner i liven også op om, hvad hun spiste under graviditeten. 

- Jeg spiste mange Eggos, og hvis I kender mig, så ved I, at jeg altid har hadet Eggos. Men da jeg var gravid, kunne jeg godt lide det. Jeg spiste tre om dagen. Jeg spiste virkelig meget mad, fortæller Jenner. 

Eggos er frosne vafler, og dem var Jenner altså svært glade for under graviditeten. Foto: MEGA

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close