Kylie afslører: Havde næsten valgt et andet navn til Stormi

Kylie Jenner og Travis Scott på den røde løber.

Kylie Jenner og Travis Scott på den røde løber.

Foto: MEGA

Kylie Jenner og Travis Scott valgte et noget utraditionelt navn, da datteren Stormi Webster kom til verden sidste år.

Men nu afslører Kylie, at den lille datter faktisk var tæt på at hedde noget helt andet.

I en video på sin Instagram-story fortalte Kylie nemlig, at hun havde overvejet at give datteren navnet Rose. 

- Et navn, jeg gerne vil fortælle jer, fordi jeg ikke tror, at jeg kommer til at give det til en fremtidig datter. Men jeg vil gerne have kaldt hende Rose. Jeg kunne virkelig godt lide det navn, fortæller realitymilliardæren i videoen. 

Kylie afslører samtidig, at der var flere andre navne i spil, da datteren skulle navngives. 

- Der var et virkelig underligt navn. Men jeg elskede det. Det fungerede bare ikke til hende, fortæller Kylie om et af de andre navne, som datteren Stormi altså ikke fik.

Kylie Jenner har tidligere fortalt, hvordan Stormi fik sit navn. Det kom sig blandt andet af, at datterens far, rapperen Travis Scott, var vild med navnet Storm. 

- Jeg ved virkelig ikke, hvordan vi kom frem til Storm. Hendes far insisterer på, at det var hans idé, men jeg føler, at det var mig. Og navnet blev bare hængende. Og så syntes jeg egentlig ikke rigtigt om Storm, jeg følte ikke, at det var hendes navn. Og så blev det Stormi. Og det hang bare ved, har Kylie fortalt i et interview.

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

i had to go all out for my baby. #StormiWorld

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylie Jenner kunne for nyligt fejre, at lille Stormi fyldte et år. Det gjorde hun med en på alle måder overdådig fødselsdagsfejring for den lille pige.

Realitystjernen havde nemlig arrangeret en indendørs forlystelsespark for datteren. Her var der både gynger, karuseller og masser af candyfloss. 

HOLDT GRAVIDITETEN HEMMELIG

Det var den 1. februar 2018, at Kylie blev mor for første gang. Her kom datteren Stormi nemlig til verden. 

Det var dog først den 4. februar, at Kylie Jenner valgte at dele nyheden med hele verden. Forud for den store nyhed havde der været radiotavshed fra den 20-årige realitystjerne i flere måneder.

Hun havde således ikke bekræftet sin graviditet. 

Samtidig med, at hun bekræftede fødslen af datteren, sendte hun også en undskyldning til sine mange fans. 

Hun fortalte blandt andet, at hun havde holdt den glædelige begivenhed hemmelig, fordi hun havde brug for at forberede sig på den livslange rolle som mor på den mest positive, stress-fri og sunde måde, hun kunne forestille sig, og det var ved kun at afsløre over for de allernærmeste, at hun ventede sig.

- Jeg vidste, at barnet i min mave ville kunne føle, hvis jeg var stresset, så jeg holdt det hemmeligt for den lille piges skyld, skrev Kylie, der selv har været en offentlig person, siden hun var blot ni år gammel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close