Reality6. september 2021

"Robinson"-baby: Ninos er blevet far til lille Elia

Bronuts-fyren Ninos, der også deltager i årets "Robinson-ekspeditionen", er blevet far til en lille pige.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dk_gruppe_vaert_def01107.jpg
 Foto: Janus Nielsen

Parret dukkede nemlig op på rød løber på højgravide Elifes terminsdag.

- Vi skal til en samtale på mandag og tale om igangsættelse, for jeg kan ikke holde til det længere. Jeg har mange smerter, fortalte Elife til SE og HØR.

Men så langt nåede parret ikke.

Efter at blive sendt på en god gåtur søndag, gik Elife Kocak nemlig i fødsel, og på Skejby Sygehus er parret blevet forældre til en lille pige.

Det skete klokken 01.06 efter fem timers fødsel, fortæller Ninos Oraha til SE og HØR:

- Det har været en fantastisk dag, ubeskrivelig. Elia er en lille, dejlig, sund og rask pige på 52 centimeter og med en kampvægt på 3.732 gram.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/241313360_856243945035531_1675622030122928235_n.jpg

Elife, Ninos og lille Elia. Foto: Privat

- Hun skal hedde Elia Kocak Oraha. Fordi vi troede, vi skulle have en dreng, og jeg var vild med navnet Elias. Men så fandt vi ud af, vi ventede en pige, fortæller Elife Kocak til SE og HØR.

- Vi blev hurtigt enige om, at hun var en Elia - vi talte slet ikke om andre pigenavne. Jeg ved helt ærligt ikke engang, hvad det betyder. Det er bare et smukt navn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20210902_mr_robinson_052.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Elife Kocak og Ninos Oraha til pressemøde på "Robinson-ekspeditionen". Foto: Mikael Rieck

Elife Kocak fortæller også, at alt er klar derhjemme.

- Vi har ikke lige et børneværelse, for Ninos har et sneakerrum, der også lige skal være plads til, men vi har sådan et puslerum, som vi har gjort rigtig hyggeligt, og så har hun også en bedsidecrib inde i vores soveværelse. Alt er klar.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20210902_mr_robinson_005.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Ninos Oraha er helt pjattet med sneakers. Foto: Mikael Rieck

Elife Kocak var gravid, mens Ninos Oraha var i Den Dominikanske Republik for at deltage i årets "Robinson-ekspeditionen".

- Det har været rigtig hårdt. Der var ingen kontakt til ham overhovedet. Så det var svært, men det var det værd, siger Elife Kocak, der har fået støtte af sin familie og svigerfamilien.

Ninos Oraha skulle have været med året før, hvor programmet blev aflyst på grund af Covid-19, men Elife Kocak har længe vidst, at han drømte om at deltage i "Robinson-ekspeditionen".

- Der var kampe, det var der. I begyndelsen ville jeg overhovedet ikke have, at han tog af sted, mens jeg var gravid. Men til sidst gik det op for mig, at jeg hellere ville støtte min kæreste i de ting, han gerne vil og lade ham tage af sted under graviditeten, frem for at han tager af sted næste år, når vi har et lille barn.

Sponsoreret indhold