Reality6. september 2021

Smidt ud af "Robinson-ekspeditionen": - Tvistet ødelagde min taktik

Spoiler: Læs kun videre, hvis du vil vide, hvem der blev stemt ud af "Robinson-ekspeditionen"s første afsnit.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 22. sæson "Robinson-ekspeditionen" har premiere i dag, og som altid er der én af deltagerne, der trækker det korte strå og bliver stemt hjem som den allerførste.

Det er den 39-årige tøjdesigner Tine, der får flest stemmer i første afsnits øråd, og hun er udmærket klar over, hvorfor det gik sådan, fortæller hun:

- Det er selvfølgelig fuldstændig rædselsfuldt at blive stemt ud som den første, for det er der jo ikke nogen, der ønsker. Men min skæbne blev bestemt ved tvistet i år, fordi jeg blev stemplet fra begyndelsen. Det er derfor, jeg bliver stemt hjem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2201_stills_101.png
 Foto: NENT

Tine mener, at hun havde stået meget bedre i ørådet, hvis holdopdelingen havde foregået anderledes. Foto: NENT

Da deltagerne ankommer på stranden for første gang, får de at vide, at de selv skal lave holdene, og kort efter er det god gammeldags første- og andenvælger. Det er her, Tine mener, der blev lavet en rangering, som grundlagde retningen for resten af spillet.

- Da vidste jeg godt, at jeg stod i en dårlig position, for jeg kommer ikke med de store muskler. Jeg kommer med livserfaring, kommunikationsevner, talent for at kaste og lægge puslespil ... alle de her ting, som man ikke kan se på min kropsbygning, siger Tine til SE og HØR.

- Jeg er blevet castet på mit humør og hele min udstråling. Men det er ikke det, de vælger på, når vi står der på stranden. De vælger efter, hvem der ser fysisk stærk ud. Så jeg kom til at stå som en af de sidste.

Tine havde ellers lagt en strategi, som gik ud på at bruge sin personlighed til at skabe gode venskaber - men hun nåede ikke at vise den frem, før ørådet stod for døren.

https://imgix.seoghoer.dk/re_pgm2201_stills_096.png
 Foto: NENT

Da Tines hold tabte dysten, vidste hun godt, hun var i stor fare. Foto: NENT

- Da jeg blev valgt sidst, da holdene skulle opdeles, vidste jeg godt, at så skulle jeg bruge længere tid på at opbygge nogle relationer. Og det fik jeg ikke mulighed for, fordi vi ryger i dyst og taber. Da ved jeg godt, det bliver en hård kamp, siger Tine.

- Hvis jeg var blevet valgt som en af de første, så var jeg 100 procent ikke blevet stemt hjem. Det stod skrevet mellem linjerne fra begyndelsen: Den svageste, som er blevet valgt sidst, ryger hjem først.

En anden strategi, Tine havde lagt, og som hun også giver udtryk for i programmet, er ikke at være alt for langt fremme i skoene - og det bruger holdkammeraterne som grund for at stemme hende ud.

- Jeg fortryder ikke, at jeg holdt mig tilbage i "Robinson-ekspeditionen". Jeg tilpassede mig den rolle, jeg fik ved holdopdelingen, og jeg kunne ikke have gjort det anderledes. Jeg sad på en ø med folk, der snakkede rigtig meget, så det var svært at få lov til at sige noget.

https://imgix.seoghoer.dk/20210902_mr_robinson_001.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Tine fortryder intet ved sin deltagelse i "Robinson-ekspeditionen", og hun er heller ikke uvenner med nogen af de andre deltagere. Foto: Mikael Rieck

Hjemmefra havde Tine dog regnet med at nå en del længere i spillet.

- Jeg er sådan en person, der kan snakke med alle, og jeg har ikke fordomme over for nogen, så jeg havde regnet med, at jeg ville blive hende, som alle var tryg ved. På den måde tænkte jeg, at jeg ville være neutral gennem spillet. Jeg kan ikke lyve. Så jeg vidste godt, at jeg ikke ville stå blandt de sidste. Men jeg havde regnet med, at jeg ville komme langt på gode venskaber.

Du lyver da over for Elina, da du siger til hende, at der er nogen, der vil stemme på hende?

- Det er, fordi jeg ved, hun er udsat. Så jeg prøvede på at få hende over til os.

- Jeg stemte på Christian, fordi han var uærlig over for mig. Han fortalte mig, at Elina var den svageste, og at det var hende, vi skulle gå efter. Han satte et spil op for mig: At jeg havde en mulighed, hvis jeg stemte på Elina. Det gjorde, at jeg stemte på ham.

https://imgix.seoghoer.dk/20210902_mr_robinson_003.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Der var grin og højt humør, da deltagerne så første afsnit "Robinson-ekspeditionen" sammen. Foto: Mikael Rieck

Der er dog ingen sure miner i dag, efter alle er kommet hjem fra optagelserne i Den Dominikanske Republik.

- "Robinson-ekspeditionen" er et spil, så jeg har det fint med dem, der har stemt på mig. Jeg er bare ked af, at folk ikke nåede at lære mig at kende. Det gjorde de ikke, fordi jeg ikke fik en chance for at snakke med folk. Der er ingen i dag, jeg er skuffet over, fortæller Tine, der i dag er blevet meget tæt med Lisa og Astrid fra "Robinson-ekspeditionen".

Se Tine i ørådet her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

null

Sponsoreret indhold