Reality26. juli 2019

Julie Melsen dropper stofferne: - Det tog grusomt overhånd

"Love Island"-vinder Julie Melsen har henover sommeren trukket stikket og blandt andet nydt den svenske natur. Den 22-årige realitydeltager afslører nu over for SE og HØR, at hun har haft et stofmisbrug
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190226_wen_-_tv3_22.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Danske reality-fans har sikkert undret sig over, hvad der i løbet af den seneste tid er blevet af Julie Melsen. Nu taler "Love Island"-vinderen ud i et hudløst ærligt interview.

null

Den 22-årige TV-godte var ellers fast inventar på diverse røde løbere og fester i reality-branchen. Men nu er det efterhånden længe siden, man har set hende.

Heller ikke til finalefesten for "Paradise Hotel" i sidste uge dukkede Julie op til. Et arrangement hvor hendes roomie og veninde Sarah Tiedt ellers var hovedperson til.

- Grunden til, at jeg ikke var til ”Paradise”-festen, er, at jeg prøver at holde mig bare en lille smule væk fra fest og alt det der. Jeg prøver at trækker mig lidt tilbage og tage mig af mig selv, fortæller Julie til SE og HØR, da vi fanger hende over telefonen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20181018_dm_love_island_2018_julie_melsen_146.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Julie Melsen blev kendt, da hun deltog i TV3-programmet "Love Island", som hun vandt (Foto: Dan Mariegaard)

Behovet for at trække stikket og tage sig af sig selv kommer ikke ud af den blå luft for brystbomben. Over en længere periode har flere ting taget overhånd for hende.

null

- Lige pt. render jeg bare og hygger mig og tager mig lidt af mig selv. Jeg har været inde i en skidt periode med meget fest og farver. Så lige nu er jeg på camping i Sverige med en ven, forklarer Julie, som senest har medvirket i Viafree-programmet "For lækker til love".

Med fest og farver mener Julie ikke, at hun et par gange eller tre har drukket for meget hvidvin til middagen. Der er tale om et væsentligt større problem.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190525_kh_bu6q2689.jpg
 Foto: Krestine Havemann

Sidste gang, vi så Julie Melsen på den røde løber, var til "Vi elsker 90'erne" i Rødovre, hvor hun festede løs med en masse af sine reality-venner (Foto: Krestine Havemann)

- Jeg vil ikke sige, at jeg har været ude i et misbrug, men det tog grusomt overhånd.

Både alkohol og stoffer?

- Det hele, indrømer Julie Melsen over for SE og HØR.

null

Hendes forbrug af både stoffer og alkohol kom til et punkt, hvor hun følte sig nødsaget til fuldstændig at trække stikket til omverden. Derfor stak hun af til Sverige med hendes nye ven, som hun ikke vil fortælle mere om på nuværende tidspunkt.

- Jeg kom ind i en dårlig periode, hvor jeg ikke selv kunne styre det. Jeg festede i hverdagene, og det hele stod bare på fest hele tiden, fortæller Julie ærligt.

At hun i stedet for at tage sig af sin familie, venner og arbejder festede løs med både stoffer og alkohol, har selvfølgelig haft konsekvenser for "Love Island"-vinderen.

- Det har betydet, at jeg har mistet nogle venskaber. Jeg har ikke altid tænkt over konsekvenserne af de ting, jeg har lavet, lyder det åbent fra den blonde TV-babe.

Julie vil i løbet af den nærmeste fremtid komme med et uddybende indlæg på sin blog.

Se Julie Melsen vurdere hvilke reality-fyre, hun synes er lækrest:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold