Reality19. maj 2021

Irina Olsen bliver holdt udenfor

Irina the diva er træt af, at virksomheder ikke mener, hun er god nok til samarbejder.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trods sine 241.000 følgere, egen tv-serie og et succesfuldt makeupmærke, er Irina Olsen stadig hende, de andre ikke vil lege med i branchen.

Efter eget udsagn bliver den selvbestaltede diva holdt udenfor, mens kollegerne skovler det ene fede samarbejde ind efter det andet.

Tilbage står forretningskvinden og iværksætteren med det store navn og følge og føler sig udenfor.

- Det handler ikke om, at jeg ikke ved, at jeg er lige så god som alle andre eller lige så okay som alle andre, for jeg ved det godt, forklarer Irina Olsen under overskriften "Det er så skørt at blive holdt ude hver dag" i et af sine såkaldte rants på Instagram.

- Jeg ved, at jeg er lige værdig, og at der ikke er noget galt med mig. Det er nogle samarbejder, jeg bliver frustreret over. Jeg føler mig aldrig god nok til den her branche.

Irina Olsen var en af de første store bloggere i Danmark, og derfor går det hende på, at hun skal frustreres over tanker som "hvorfor er JEG ikke god nok?", "hvorfor vil de ikke arbejde sammen med mig?", "hvorfor synes de, jeg er forkert?"

- Jeg bliver helt skør af det.

Reality var ikke det, der var "galt"

- Det kan være nogle helt små nuancer. Jeg har altid troet, at det, der var "galt" med mig, var, at jeg havde lavet reality, forklarer Irina Olsen, der først blev kendt som Irina the diva efter sin medvirken i programmet "Fristet" på TV3.

- Men jeg kan jo se, at der er nogle nye realitypiger, der kommer til og har nogle helt vildt fede samarbejder. Skidefedt, at reality er accepteret nu. Men så tænker jeg okay, så var det ikke reality, der var grunden til, at de ikke kunne lide mig, så var der en masse andre grunde til, de ikke kunne lide mig.

Irina Olsen understreger dog, at hun på trods af de mange tanker, der kører rundt i hendes hoved, er selvsikker og ved, hvad hun kan.

Senest har stjernen også meldt ud, at hun drømmer om at lave endnu en virksomhed. Hun vil nemlig designe flot og behageligt undertøj til storbarmede kvinder, der efter Irinas egen erfaring har en del udfordringer ved at finde noget, der sidder godt på en naturlig stor barm.

Læs mere om Irina Olsens undertøjsidé her.

Sponsoreret indhold