Forsidefruer5. marts 2020

Amalie: Jeg bliver holdt udenfor som i folkeskolen

Amalie Szigethy føler sig holdt udenfor af de andre "Forsidefruer"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200204_wen_-_amalie_szigethy_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er ikke altid helt nemt at være Amalie Szigethy. Dramaet med Janni og de andre forsidefruer fortsætter i aftenens afsnit.

Denne gang er Amalie af uransagelige årsager ikke blevet inviteret til at følges med de andre fruer til et stort event, og det er noget, barndomsveninden Camilla bemærker. Hun spørger derfor ind til, hvor Amalies invitation er blevet af.

- Ja, det ved jeg ikke. Jeg ved ikke, hvor den var, siger Amalie og fortsætter:

- Men altså, jeg har valgt ikke at være et offer i den her sag.

- Jeg er jo lidt blevet taget til side. Altså, man kan jo vel godt lidt sige, det er at blive holdt udenfor, ligesom da man gik i folkeskole, fortæller Amalie.

Se klippet fra aftenens "Forsidefruer" her:

Artiklen fortsætter efter videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Det er en tydeligt berørt Amalie, der desuden også fortæller veninden om, at Janni tidligere har udtalt, at hun ikke længere taler med "en af de andre fruer". Her er Amalie ikke i tvivl om, at det er hende, Janni mener, og den udtalelse er Amalie bestemt ikke glad for.

- Det er bare siden lidt opmærksomhedssøgende for mig. Jeg synes, det er dumt og unødvendigt, men nu har hun jo ligesom lagt det ud, og derfor må jeg gribe det, så godt som jeg kan. Så voksent som jeg kan.

Amalie understreger, at hun bestemt ikke er nervøs for at møde de andre fruer igen, men at hun helt bestemt forventer, at det bliver akavet.

"Forsidefruer" kan ses i aften kl. 20:00 på TV3.

Sponsoreret indhold