Reality15. maj 2021

Ikke til at fatte: Anna Seneca viser vild krop frem efter fødsel

Det er kun lidt mere end en uge siden, at ”Paradise”-parret Anna Seneca og Oliver Erngart blev forældre for første gang
https://imgix.seoghoer.dk/paradise_hotel_praemiere_078_2sl7673.jpg.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Den 5. maj blev en dag som de tidligere ”Paradise Hotel”-deltagere Oliver Erngart og Anna Seneca aldrig glemmer.

Tidlig onsdag formiddag kunne fitness-baben nemlig berette, at hendes vand var gået, og bare timer senere kunne de to altså kalde sig forældre for første gang, da deres lille Mio endelig kom til verden.

Men nu, blot 10 dage efter, at parrets søn så dagens lys, kan Anna vise en vanvittig transformation frem.

- KVINDEKROPPEN ER AMAZING. Jeg er fan-f*ckme helt blown away over, hvad kvindekroppen kan – OG BARE GØR, skriver hun til sit seneste billede, hvor hun stråler i spejlet, og det ikke er til at se, at hun for blot en uge siden bar en baby i maven.

Artiklen fortsætter under opslaget

Udover at kunne vise sine mere end 162.000 følgere på det sociale medie, hvilken forvandling hendes krop har formået at præstere, så bruger hun desuden opslaget på at understrege, hvor ærgerlig hun er over, hvordan hun før har haft det med sin krop:

- UNDSKYLD krop for alle de negative ting, jeg har sagt om og til dig. UNDSKYLD krop for alt det dårlige, jeg har budt dig. UNDSKYLD krop, fordi jeg ikke har behandlet dig, som du fortjener. Nemlig med respekt og med kærlighed. For du er en POWERKROP der i mine øjne kan alt, slutter hun.

Hot mamma

Udover de knap 8.000 tusind likes realitybaben allerede har høstet, så har hendes kæreste Oliver også sendt en kærlig hilsen hendes vej:

- Gal en milf, skriver han efterfulgt af en række kække smileys.

Hverken Oliver eller Anna er da heller ikke kendt for at holde sig tilbage med at fortælle ærligt om deres rejse mod forældreskabet.

Faktisk kunne parret allerede to dage efter fødslen sætte ord på den store oplevelse, der trods en stressende og hård fødsel endte præcis som den skulle:

- Vi har det dejligt. Hun er en power-woman, hold kæft hvor er jeg stolt ag hende, lød det blandt andet fra Oliver om sin kærestes præstation, da de snakkede med SE og HØR.

Sponsoreret indhold