Reality6. november 2018

Kia indlagt igen: Har set sin søn for første gang i syv uger

Realitystjernen Kia "Sugar" Sødergreen er blevet genindlagt med en svær fødselsdepression og ser derfor ikke meget til sin søn Marcus
https://imgix.seoghoer.dk/kia_soedergreen.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

I april fortalte realitydeltageren, at hun endelig var blevet udskrevet, men i midten af oktober fortalte hun, at hun var blevet indlagt igen.

Til Realityportalen.dk fortalte den unge mor i forbindelse med sin genindlæggelse, at hun igen fik tanker om at skade sin et-årige søn, Marcus.

- Jeg blev enormt bange for mig selv, og jeg syntes, det var meget flovt at snakke om at have de tanker. Men jeg er ikke den eneste, der har de tanker, jeg er bare den eneste, som snakker højt om det, og jeg synes, det er vigtigt at fortælle, at man godt kan få de tanker som nybagt mor. Hver gang han græd, eller jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre, så fik jeg de negative tanker om at skade ham, fortalte Kia til Realityportalen.dk og tilføjede, at hun endte med at fortælle kæresten Walid om tankerne, selv om det var hårdt at åbne op om så svære og mørke tanker.

Nu afslører Kia så på sin Instagram, at hun for første gang i syv uger har fået lov til at se sin søn - men kun i en halv time.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Efter ikke at have set Marcus i 7 uger fik jeg i dag lov til at se ham i 30 min. Det er den bedste halve time, jeg længe haf haft, skriver hun til et foto, hvor hun kysser sønnen Marcus.

I kommentarfeltet spørger mange af hendes følgere, hvorfor hun ikke må se sin søn, og dertil svarer Kia:

- Laver et opslag omkring det, da mange spørger, lover den tidligere realitystjerne.

[node:aller-related-content:2]

null

Sponsoreret indhold