Reality18. marts 2022

Har fundet kærligheden: ”Love Is Blind”-Shake viser kæresten frem

Det gik mildest talt ikke som forventet for den 33-årige dyrlæge, da han deltog i Netflix’ datingeksperiment. Men trods had fra nær og fjern, så har han alligevel formået at finde kvinden i sit liv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det lader ikke til, at den 33-årige Abhishek ”Shake” Chatterjee er blevet mærket af de seneste ugers online decideret had mod ham, efter han deltog i den anden sæson af ”Love Is Blind”.

I datingprogrammet fandt jo ellers tilsyneladende kærligheden, da han valgte at fri til Deepti Vempati.

Men blot få dage efter, han så hende første gang, begyndte han i stedet at tale med de andre medvirkende om, at han alligevel ikke tændte på hende, og at hun ”mindede ham om hans tante”. Det var nogle af de kommentarer, som fik seerne til at rase. Mens hans vilde udtalelser i reunionafsnittet fik de andre til at tage tydelig afstand til ham.

Artiklen fortsætter under billedet

Shake har om nogen fået omtale, efter sin medvirken i den anden sæson af realityprogrammet.
Shake har om nogen fået omtale, efter sin medvirken i den anden sæson af realityprogrammet.
 Foto: Netflix

Foto: Netflix

Shake og Deepti blev jo ej heller gift, da de stod foran hinanden i finaleafsnittet. Men lykken har alligevel fundet en måde at tilsmile ham på, lader det til.

Det kunne han torsdag afsløre på sin Instagram-profil.

- Gode ting kommer til dem, der vælger at vente og ikke nøjes, skriver han til billedet af ham og hans kæreste, Emily Wilson.

Artiklen fortsætter under opslaget

Parret mødte hinanden, da han besøgte Miami, hvor hun bor, fortæller en kilde tæt på det nyforelskede par til Us Weekly.

- De forsøger at få det til at lykkes med den lange distance. Men det hele gik meget hurtigt mellem dem. Hun er virkelig, virkelig glad, og det lader til at være ret seriøst mellem dem. Hun tror, at han kunne være den rette, fortæller insideren videre, der afslører, at de to dog kun har datet de seneste uger.

Men trods forholdet endnu er nyt, så skulle de to altså allerede være uadskillelige – hvis man ser bort fra den lange afstand mellem Miami og Chicago, hvor Shake er bosiddende.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/shake_og_emily.jpg
 Foto: Instagram

Shake og hans nye flamme, Emily Wilson. Foto: Instagram

Ifølge kilden så har dyrlægens medvirken i ”Love Is Blind” ikke som sådan påvirket deres forhold, men hun ”har hans ryg og støtter ham”.

Ikke den eneste

Det er dog ikke kun Shake, der er kommet videre, siden hans fallerede forlovelse med Deepti Vempati.

Hun kunne for nylig bekræfte, at hun i stedet er faldet pladask for, hvad der viste sig at være hendes andet valg i ”kærlighedskapslerne” – nemlig Kyle Abrams. Han blev selv forlovet med Shaina Hurley, som siden gik fra ham med begrundelsen, at hun var for troede til at danne par med en ateist.

Artiklen fortsætter under billedet

Deepti gjorde det i den anden sæson af "Love Is Blind" klart, at hun ikke ønskede at gifte sig med en, der ikke ønskede hende.
Deepti gjorde det i den anden sæson af "Love Is Blind" klart, at hun ikke ønskede at gifte sig med en, der ikke ønskede hende.
 Foto: Netflix

Deepti og Shake nåede hele vejen til bryllupsdagen - til trods for Shakes konstante udtalelser om, at han ikke ønskede at danne par med hende. Foto: Netflix

Deepti og Kyle blev kort tid efter spottet sammen nyde hinandens selskab ude, og det ser ud til, at de to forsøger, hvad de kan for at få det til at fungere mellem dem.

Sponsoreret indhold