Streaming 6. marts

“Love Is Blind”-reunion er endelig landet: Her er de største OMG-øjeblikke

Fredag kunne fans af Netflix’ datingeksperiment “Love Is Blind” endelig få svaret på, hvorvidt de to gifte par stadig er sammen, og om de resterende fem par har fundet kærligheden. Men den timelange episode indeholder næsten flere vilde øjeblikke end søde historier – vi har samlet dem alle herunder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SPOILER ALERT: Læs kun videre, hvis du allerede har set reunionafsnittet, eller hvis du ønsker at vide, hvad der skete i afsnittet

Nok vil mange mene, at den første sæson af “Love Is Blind” på flere punkter overraskede mere, end hvad den anden sæson formåede.

Men med reunionafsnittet kan det nemt siges, at også denne sæson har indeholdt en del vanvittige øjeblikke. Især grundet den 32-årige dyrlæge, Shake der de seneste uger har været på alles læber – herunder også de andre medvirkende i datingseksperimentet.

Det går vildt for sig til "Love Is Blind"-reunion.

Foto: Netflix

Abhishek “Shake” Chatterjee

Den 32-årige kærlighedssøgende inder behøver næsten ikke en separat overskrift udover hans eget navn, når det kommer til at beskrive hans del i reunionafsnittet.

Så mange tåkrummende øjeblikke formår han at få med sig på sit “Love Is Blind”-CV, efter hans enormt aktive deltagelse i programmet.

Allerede inden for den første stund formår han at kalde de andre medvirkende for ’fake’, mens han selv mener at være den eneste, der siger sandheden.

Artiklen fortsætter under billedet

Shake har om nogen fået omtale, efter sin medvirken i den anden sæson af realityprogrammet.

Foto: Netflix

Faktisk taler han så meget, at de andre beder ham om at stoppe med tale. Faktisk sker det så mange gange inden for de første minutter, at det næsten får en til at knibe øjnene sammen af bar pinlighed.

“Love Is Blurry”

Helt lade være med at snakke kan Shake dog ikke, og da han bliver spurgt, hvorvidt han ikke har været med i det forkerte datingprogram, forklarer han, at det mener han bestemt ikke.

– Jeg vil gerne finde den følelsesmæssige forbindelse, alt det som vi ved, at det her show kan og skal, men der er stadig visse ting, der går udover den følelsesmæssige forbindelse, starter han og fortsætter:

– Kærlighed er ikke kun blind for mig, den er tåget fortæller han, hvilket får Vanessa og Nick Lachey til grinende at bede ham om at starte “Love Is Blurry”.

“Godt du ikke behandler mennesker”

I sin formåen på at forsikre de andre om, at Shake da var med i det rette program, men umiddelbart bare med de forkerte mennesker, fortæller han, at han ikke tænder på en eneste til stede.

Eller næsten i hvert fald.

– Jeg synes, I alle er smukke, men jeg er ikke tiltrukket af jer alle, jeg er faktisk kun, på beklagelig vis, tiltrukket af dig, Vanessa, hvilket øjeblikkeligt får hende til at himle med øjnene.

Kommentaren får også Nick på banen, der jo er gift med Vanessa, da Shake begrunder det med, at “vi er jo alle dyr”, og derfor ikke kan styre, hvem vi tænder på.

– Nej, du behandler dyr, vi er mennesker, og nu forstår jeg, hvorfor du ikke behandler mennesker, siger han med jublende tilråb fra de andre i lokalet.

Kyles overraskende afsløring

Udover Shakes mange tilnærmelser i løbet af det timelange afsnit, så får også den 29-årige Kyle Abrams sagt ting, der nok fik de fleste til at spærre øjnene op en ekstra gang.

For i programmet er det umiddelbart kun tydeligt, at Kyle falder for den 32-årige hårstylist, Shaina Hurley.

Det er da i sidste ende også hende, han frier til – men som han senere bliver droppet af.

Artiklen fortsætter under billedet

Shaina vidste fra starten af, at hun ikke skulle have indgået i et forhold med Kyle.

Foto: Netflix

Men til alles overraskelse viser det sig nu, at der også var en anden, der fangede hans interesse i ’kærligheds kapslerne’.

– Min største fortrydelse er, at jeg skulle have spurgt Deepti, om hun ville gifte sig med mig. Jeg elsker hende så meget, hun er det bedste, og jeg er ked af, at jeg ikke så det, der var lige foran mig, lyder det fra ham kort efter, at Shaina indrømmer, hun aldrig skulle have sagt ja, til hans frieri.

Ja, vi havde sex

Både den 31-årige Jarrette Jones og hans udkårne, den 27-årige Iyanna McNeely, gjorde det under optagelserne klart, at de begge ønskede at vente med at udforske den seksuelle del af deres forhold, til efter de blev gift.

Men nu viser det sig, at de to alligevel ikke helt kunne holde fingrene fra hinanden.

– Ja, vi havde sex i Mexico, lyder det fnisende fra Iyanna, da Vanessa spørger parret, hvorvidt de kunne overholde deres løfte.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

At de to ikke formåede at holde deres eget løfte gjorde dog ikke den store forskel, og parret er stadig sammen i dag og kan i næste måned fejre deres et års bryllupsdag.

Du kan se hele den anden sæson af “Love Is Blind” – herunder reunion – på Netflix allerede nu.

Sponsoreret indhold