Reality 13. marts

Se videoen: ”Love Is Blind”-Deepti og Kyle spottet sammen

Det er ikke længe siden, den 31-årige Deepti Vempati kunne bekræfte, at den altså var god nok, at hun havde fundet en anden at kaste sin kærlighed over, efter sin fejlagtige forlovelse med Shake
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For få dage siden fik fans af Netflix’ datingeksperiment ”Love Is Blind” en glædelig nyhed. Her kunne den 31-årige realitystjerne Deepti Vempati nemlig bekræfte, at det var ganske sandt, hvad rygterne sagde.

At hun og Kyle Abrams ”forsøger at finde ud af det” sammen, efter de begge lod sig forlove med, hvad de i dag begge kalder de forkerte, mens de deltog i den anden sæson af ”Love Is Blind”.

Siden er de to turtelduer blevet spottet sammen af en ivrig fan.

Artiklen fortsætter under videoen

Blev ikke vist på tv

I programmet lod Deepti sig forlove med dyrlægen Shake, som hun valgte at forlade ved alteret. Mens ateistiske Kyle spurgte den enormt religiøse Shaina Hurley, om hun ville være hans kone. Først forlod hun ham efter en dag i Mexico, og siden brød hun helt med ham.

Men, hvad seerne ikke vidste var, at både Kyle og Deepti også havde det godt sammen i ’kærlighedskapslerne’.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Meget tyder på, at Kyle Abrams og Deepti Vempati giver det et ærligt skud med kærligheden, efter at de begge valgte andre til under deres tid i "Love Is Blind". Foto: Netflix

– Jeg kæmpede faktisk en del med at finde ud af, hvorvidt jeg skulle gå med Shake eller Kyle, så nu forsøger vi bare at finde ud af det sammen, lød det tidligere på ugen fra Deepti.

Det ser altså ud til, at de to ikke er blege for at vise omverdenen, at de er glade for at hænge ud sammen.

Dog har hverken Deepti eller Kyle endnu selv delt billeder eller andet om, eller med hinanden på sociale medier.

Optagelserne til den anden sæson af "Love Is Blind" blev færdiggjort i april 2021.

Sponsoreret indhold