Reality 26. april 2018

Gustav Salinas: Træning frem for TV

Gustav Salinas blev overfaldet på en bytur i 2013, og den ubehagelige oplevelse ændrede hans liv.
(Foto: Peter Grosen)

Det er fire år siden, at Gustav tog sit liv op til overvejelse. Efter at han var blevet overfaldet, besluttede han sig for at begynde at træne, så han kunne forsvare sig selv. Kort efter gik han også i gang med uddannelsen som personlig træner og kostvejleder.

Gustav har rigeligt at se til, og det er derfor en træt, men glad Gustav, SE og HØR møder i hans nye fitnesscenter FitnessNu Hillerød.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

Støvsugning er også en af Gustav Salinas’ opgaver i FitnessNu Hillerød. (Foto: Peter Grosen)

Gustav sætter en ære i selv at være i centret, så han kan guide medlemmerne på vej og smitte dem med sin entusiasme.

– Folk vil jo gerne se giraffen, så jeg kommer til at være her det meste af tiden. Derfor får jeg ikke tid til at være personlig træner mere. Men jeg vil stadig have online-klienter og lave bootcamps, og så får jeg hold her, forklarer Gustav.

– Jeg sagde også min kontrakt op med TV3. Folk sagde, at jeg var hjernedød, når jeg kunne få rigtig mange penge for at spille dum.

– Min opsigelse betød jo, at jeg skulle ændre mit liv rigtig meget. Jeg skulle af med min bil og leje et værelse ud, så jeg havde råd til at læse til personlig træner og kostvejleder, siger Gustav, der ikke fortryder sin beslutning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Peter Grosen)

Sammen med centrets daglige leder Jesper byder Gustav medlemmerne velkommen. (Foto: Peter Grosen)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han har siden da haft stor succes med at hjælpe danskerne med at smide de overflødige kilo, og nu har han igen satset formuen for at følge sin drøm.

– Jeg har været bange, inden jeg underskrev købskontrakten. Selv om jeg har meget selvtillid og tror rigtig meget på mig selv, kan jeg også blive nervøs for, at det går galt.

– Hvad hvis jeg mister min bil? Hvad hvis jeg mister min lejlighed og alt, jeg ejer? Men så måtte jeg sige til mig selv: ”Hvad nu hvis det værste sker? Ja, så starter jeg for helvede op igen. Hvis jeg har lavet en succes før, hvorfor skulle jeg så ikke gøre det igen?”, spørger Gustav.

– Jeg står altid og prædiker om det pis til mine klienter. Så skal jeg sgu også selv leve efter det.

Sponsoreret indhold