Nyheder19. februar 2014

Gustav overfaldet: Rocker-lærling kaldte ham ’homosvin’

Blev spyttet på og truet på livet – skal i retten i morgen
Af af
Gustav skal i morgen i retten for at vidne mod en rocker-lærling
Gustav skal i morgen i retten for at vidne mod en rocker-lærling
 Foto: Dan Mariegaard
Gusse skal endnu engang et smut forbi retten efter en ubehagelig episode, der fandt sted i Indre København i maj sidste år.

Her blev reality-homoen jagtet i bil i næsten en time af en gruppe unge, hvorefter en 20-årig rocker-lærling ifølge tiltalen gik hen til Gustav, der sad i sin bil, og sagde:

"Stig ud af din bil - så tager vi den derfra. Dit homosvin. Jeg smadrer dig. Jeg dræber dig. Klamme dyr".https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/525252011e684e92805c907ed86cdbcb.jpgSådan så Gusse ud, efter han havde fået en flaske i baghovedet (Foto: Facebook)


Samtidigt førte den 20-årige rocker-lærling sin hånd henover sin hals for at signalere, at han ville skære halsen over på reality-fænomenet.

Det skriver bt.dk.

Læs også: Nu er Gustav en rigtig stjerne

I morgen, torsdag, skal kendis-homoen så i retten for at vidne mod den 20-årige ungdomsrocker, og det er noget, som Gustav helst ville være foruden. Det er nemlig ikke mange måneder siden, at Gustav sidst sad i retten.

Læs også: Gustav er blevet far

Tilbage i november sidste år var Gustav i retten for at vidne mod en ung mand, der havde kastet en flaske i baghovedet på Gustav.

- Det er irriterende, for man er jo kommet videre i livet og nu har jeg lige haft den anden retssag, så jeg kan virkelig ikke overskue en til. Men nu bliver jeg nødt til bare at gå ind og vidne, og så skrider jeg igen. Jeg gider ikke engang at glo på ham, lyder det fra Gustav.

Gusses forsvarer oplyser, at Gustav vil kræve en erstatning på 8.000 kr. for overfaldet begået i maj.

Sponsoreret indhold