Reality30. april 2017

Gustav kaster sig over nyt forretningseventyr

Reality-stjernen Gustav Salinas kaster sig nu over et nyt forretningseventyr. Den unge fyr, der har stor succes som personlig træner, vil nu åbne ”Danmarks fedeste træningscenter”, og han udlodder nu 5.000 kroner til den person, der kan være med til at gøre hans drøm til virkelighed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20151210_wen_-_gustav_22.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Vi lærte ham første gang at kende som den flamboyante og rapkæftede fyr i ”Dagens Mand” i 2009.

Siden har Gustav Salinas haft stor succes på skærmen i talrige realityprogrammer.

Nu har Gustav dog skiftet livet som TV-stjerne ud med livet i et træningscenter. Gustav Salinas arbejder i dag som en succesfuld personlig træner, der hjælper og coacher almindelige danskere, der ønsker at få et bedre og sundere liv.

Og nu kaster Gustav sig så over endnu et forretningseventyr indenfor fitnessverdenen. 26-årige Gustav vil således åbne ”Danmarks fedeste træningscenter”, og i den forbindelse beder han nu sine 200.000 Facebook-fans og 184.000 Instagram-følgere om hjælp.

Gustav er nemlig på udkig efter lokalerne til sit nye træningscenter – og den, som hjælper reality-stjernen med at finde de perfekte lokaler, får en findeløn på 5.000 kroner.

- Kære alle sammen! Jeg vil åbne Danmarks fedeste træningscenter! Derfor er jeg på udkig efter lokaler i Københavnsområdet. Minimum 600-1000 kvm. Der skal være parkeringsmuligheder. Højt til loftet og mulighed for at kunne larme, skriver Gustav på opslaget, som han har lagt på både Facebook og Instagram:

- Nu da jeg har store sociale medier, tænkte jeg om I måske vil hjælpe mig, så kender I til nogle fede lokaler / tomme bygninger, så send mig endeligt et link eller giv mig besked. Jeg har allerede sat 2 ejendomsmæglere på sagen, men som ekstra bonus er der en dusør på 5000 kr til den der kan pege mig i retning af mit kommende træningscenter.

Som personlig træner hjælper Gustav i dag danskere med at få styr på både kost og motion via blandt andet coaching i forløb på enten 10 eller 12 uger.

Du kan se et stort galleri med billeder af Gustav gennem årene herunder:

Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal)

Sponsoreret indhold