Reality29. april 2018

Gustav Salinas: Jeg har stadig benene på jorden

Selv om Gustav Salinas fornylig købte et 2000 kvadratmeter stort fitnesscenter i Hillerød, har han stadig benene solidt plantet på jorden.
https://imgix.seoghoer.dk/gustav_salinas_5_0.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

De fleste forbinder navnet Gustav Salinas med en flabet ung dreng i TV-programmet "Dagens mand".

Men i dag er han en succesfuld 27-årig forretningsmand, som driver fitness-imperiet "FitnessNu Hillerød".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav_salinas.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

(Foto: Peter Grosen)

Det 2000 kvadratmeter store fitnesscenter ser i den grad ud til at blive en succes. Medlemmerne strømmer til, selv om det først er den 5. maj, centret holder en stor åbningsfest.

– Jeg er så taknemlig for de ting, der sker for mig. Når man får succes, kan det nemt stige en til hovedet, så det er også vigtigt for mig, at jeg ikke siger: ”Jeg har fået et stort center med pool”.

– Det er ikke mit. Det er medlemmernes. 
Jeg kan jo ikke bruge 2000 kvadratmeter selv, og jeg kan ikke få det til at køre, hvis folk ikke kan lide at være her. Folk skal føle det som deres eget hjem, siger Gustav.

Da SE og HØR mødte Gustav til Danish Beauty Awards kunne han afsløre, at medlemstallet allerede var på cirka 280 efter ni dage. Målsætningen var at nå op på 300 på et halvt år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/gustav_salinas_2.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Der er noget for enhver smag i centret, der bl.a. byder på spinningsal, varmtvandsbassin og saltvandsbassin, og snart vil der også blive lavet et loungeområde, hvor folk kan hygge sig, efter at de har trænet. (Foto: Peter Grosen)

- Det skal være et sted, som alle har råd til, så det ikke kun er de rige og velhavende, der har adgang til sauna, svømmebasin og saltvandsbassin i et fitnesscenter. Det bliver en pris, som alle kan være med på, har Gustav tidligere udtalt til SE og HØR om centret, der blandet andet får spinning og zumbahold.

- Den første måned kører vi en kampagne til 299 kroner, hvor man får adgang til alle faciliteterne, og så billigt har man ikke set noget med luksus før. Jeg synes alle har ret til luksus. Det er introprisen, og så bliver det dyrere, siger Gustav, der fortsat vil være personlig træner og kostvejleder, lød det fra Gustav.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/gustav_salinas_8.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Gustav og kæresten Niels Goido. (Foto: Mikael Rieck)

Lige nu bor Gustav på Frederiksberg, men overvejer at flytte til Hillerød med sin kæreste Niels Goido.

– Jeg vil gerne være en del af byen. Det er vigtigt for mig, at vi også gør noget for de lokale. Derfor har jeg besluttet, at vi holder juleaften i centret for udsatte børn, og vi har allerede planlagt et yogaarrangement til fordel for udsatte kvinder.

null

Sponsoreret indhold