Reality13. maj 2017

Gustav raser over middelmådige mennesker med ondt i røven

I går kunne en glad Gustav Salinas fremvise resultatet af sin hårtransplantation. Efterfølgende er han blevet svinet til i flere kommentarfelter på Facebook, og det har fået Gustav helt op i det røde felt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gus00.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Fitnessfyren Gustav Salinas kunne i går fremvise resultatet af en hårtransplantation, som han havde været igennem tidligere på dagen, men det var ikke alle, der var lige så glade for det, som han selv var.

Flere steder på Facebook er han nemlig blevet svinet til efter transplantationen, men det finder Gustav sig på ingen måder i.

- Er der noget der pisser mig af, så er det middelmådige mennesker der har ondt i røven. Mennesker der ikke selv gør noget ved deres problemer. Jeg var så skide dum at komme til at læse BTs artikel igår, hvor sørgelige mennesker svinede mig til på grund af at jeg nu har fået lavet en hårtransplantation, og hvor dårligt et forbillede jeg er for unge mennesker, skriver Gustav på Facebook.

Han er i øvrigt ikke enig i, at man er et dårligt forbillede, når man rent faktisk tager hånd om sine problemer, som han har valgt at gøre.

Den tidligere realitystjerne mener nemlig, at man enten kan gøre noget ved sit problem, eller leve med problemet og så lade være med at brokke sig.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget

Og så er han træt af, at det hele skal være så naturligt.

- Desuden er jeg så træt af at alt skal være så skide naturligt! For helvede, hvis du vil have store bryster, så gør det! Hvis du vil have et ansigtsløft, så få det! Hvis du vil have afbleget dit røvhul, så gør det! Lad være med at lade omverden bestemme hvad der er korrekt for dig selv, skriver Gustav i Facebook-opslaget.

Indgrebet i går var første gang, at Gustav har været under kniven i forbindelse med et kosmetisk indgreb. Han tidligere fået lavet ikke-permanente indgreb som Botox og Restylane.

Du kan se Gustavs forvandling fra realitystjerne til pumpet fitnesstyr i galleriet herunder

Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal)

Sponsoreret indhold