Reality20. april 2017

Gustav langer ud efter "Min fede træner"

TV3's nye slankeprogram er usympatisk, mener Gustav Salinas
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gus00.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Når danske kendisser som Mascha Vang og Frederik Fetterlein tager nogle kilo på for at vise overvægtige, hvordan de smider fedtet igen, er det helt ude i hampen - og slet ikke sympatisk.

Det mener Gustav Salinas, der er kendt som realitystjerne, og som lever af at hjælpe overvægtige til et vægttab.

- Jeg tror ikke, at man hjælper folk ved at tage ud at spise med dem og sige "Gud, spiser du så meget?!", siger 26-årige Gustav i en Facebook-video, hvor han kritiserer programmet "Min fede træner", som havde premiere på TV3 onsdag aften.

- Jeg tror på, at folk, der har det skidt, skal have noget kærlighed.

I videoen fortæller Gustav også, at han selv blev tilbudt at være med som en af de kendte i programmet, og at han afslog.

- Problemet er, at man ikke ser problematikken ved at være overvægtig og hvorfor, man er blevet overvægtig.

Se hele Gustavs video her - artiklen fortsætter under den

Gustav er langt fra den eneste dansker, der har kritiseret det nye TV3-program. Stationen har modtaget mange klager, siden projektet blev offentliggjort. Men det betyder ikke, at programmet er i nærheden af at blive taget af skærmen.

- Jeg synes, at det er overvældende at der har været så hårde kommentarer, selv før programmet overhovedet var blevet vist. I sidste ende handler det om at hjælpe en række mennesker og vores intention har aldrig været at støde nogen. Folk bør give det en chance først, siger programdirektør Kenneth Kristensen til Ekstra Bladet.

Gustav selv har da også selv tidligere været faldet i samme fælde, som han anklager "Min fede træner" for at gøre. Og det fortryder han, har han skrevet i sin slankebog ”Ta’ dit liv tilbage – smid de overflødige kilo”.

"I de seks sæsoner hvor jeg medvirkede i ”For lækker til love”, er jeg aldrig blevet tvunget til at sige grimme ting om andre mennesker. Men jeg gjorde det alligevel, fordi jeg vidste, at folk ville blive stødt, hvilket ville give flere seere. Og så ville min kontrakt blive forlænget," skriver han.

"Vanen med at sige dårlige ting om andre mennesker gav mig dårlig smag i munden, for sådan er jeg slet ikke. Skal jeg være helt ærlig, skammer jeg mig i dag over min opførsel i programmerne," står der i bogen.

Du kan se hvordan Gustav selv har ændret sit udseende gennem tiden i galleriet herunder.

Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal)

Sponsoreret indhold