Reality2. april 2017

Opmærksomheden blev for meget for Gustav

Gustav Salinas valgte at trække stikket på sin realitykarriere
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-99482_2.jpg
 (Foto: All Over)

Det er efterhånden længe siden, at vi har set Gustav Salinas i et godt, gammeldags realityprogram.

Og det er der faktisk en grund til. Det fortæller han i et interview med BT.

- I 2014 blev for meget. Jeg lavede "Divaer i junglen", rejste jorden rundt med Linse, sendte min parfume på gaden, udgav en bog og havde 5,5 millioner visninger på YouTube, fortæller Gustav til avisen.

Opmærksomheden blev dog for meget for Gustav, der derfor rejste alene til Maldiverne, hvor han brugte tiden på at tænke over sit liv.

For selvom han havde alt, hvad man kunne ønske sig, så var han alligevel ensom.

- Jeg gik måske på arbejde to-tre gange om året og lavede fjernsyn. Jeg havde mine barndomsvenner, men resten omkring mig var sugemaller, der sad på mig, fortæller Gustav i interviewet med BT.

Derfor besluttede Gustav sig for at genopfinde sig selv. Derfor oprettede han sin FitnessNu-virksomhed, hvor han hjælper andre med at få et bedre liv.

- Jeg ville gøre noget for andre mennesker. Men mest af alt trængte jeg til at få fokus væk fra mig selv, fortæller Gustav til BT.

Selvom Gustav har lagt realityprogrammerne på hylden, så er han ikke færdig med TV. Faktisk vil han gerne lave mere TV, det skal bare give mening, fortæller han i interviewet.

- Jeg har nye mål. Det er slut med at date og svine folk til. Min nye drøm er at lave makeovers på folk på TV, fortæller Gustav i interviewet med BT.

Se billeder af Gustavs egen forvandling i galleriet herunder

Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal)

Sponsoreret indhold