Reality 15. maj 2017

Gustav må ikke have sex i 10 dage

Realitystjernen var i fredags under kniven, og det betyder, at han ikke må få sved på panden de næste 10 dage. Det er altså et farvel til træning og sex
(Foto: All Over)

I fredags var Gustav en tur under kniven. Han var nemlig blevet så træt af sin vigende hårgrænse, at han havde besluttet sig for, at der skulle gøres noget ved den.

Derfor fik han foretaget en hårtransplantation, men det betyder også, at han ikke må have sex eller træne de næste 10 dage.

- Jeg må hverken træne, svede eller have sex i de næste ti dage. Jeg har da fået tilbud, men jeg har sagt: niks! Ingen berøring her. Ikke noget sam-sammen, fortæller Gustav til Ekstra Bladet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Grunden til, at Gustav ikke må få pulsen i vejret er og sved på panden, er, at der kan komme infektion i såret.

Derfor er det da også uvant for Gustav, at han nu har tid til at slappe af derhjemme.

- Det er da godt nok lidt mærkeligt, når jeg altid er vant til at have fuld fart på, men håret skal jo blive ved med at sidde rigtigt, fortæller han til Ekstra Bladet.

På de sociale medier har reaktionerne på Gustavs hårtransplantation været blandede, og det fik ham i weekenden til at lange ud efter dem, der kritiserede hans beslutning.

- Er der noget der pisser mig af, så er det middelmådige mennesker der har ondt i røven. Mennesker der ikke selv gør noget ved deres problemer. Jeg var så skide dum at komme til at læse BTs artikel igår, hvor sørgelige mennesker svinede mig til på grund af at jeg nu har fået lavet en hårtransplantation, og hvor dårligt et forbillede jeg er for unge mennesker, skrev Gustav på Facebook.

Gustav har været lidt af en forvandling igennem siden sin deltagelse i "Dagens Mand" tilbage i 2009. Den kan du se i galleriet herunder

Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal)

Sponsoreret indhold