Reality6. december 2017

Gustav kan ikke lide julemad

– Jeg er ikke så vild med julemad, så jeg får speciel mad, fortæller Gustav til SE og HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav-salinas_0.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Både på træet og på tallerkenen glimter det løs i Gustavs lejlighed på Frederiksberg, hvor han har været i gang med at rulle sunde julekugler og pynte træet.

– Der er noget fortryllende over julen. Jeg husker min barndomsjul som noget meget smukt, siger den 27-årige realitykonge med et smil.

Han har de bedste minder fra Chile, hvor han flyttede til, da han var helt lille, og boede, til han fyldte 12 år.

– Dengang jeg boede i Chile, tog vi altid ud at spise juleaften. Når vi kom hjem, var der fyldt med gaver over det hele, og juletræet var tændt, og så fik vi at vide, at julemanden havde været forbi, fortæller Gustav, der fejrer juleaften med sin mor og sine fire brødre og deres børn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/gustav-salinas1_0.jpg
 Foto: Peter Grosen

(Foto: Peter Grosen)

Julemaden er dog ikke noget som falder i god jord hos den personligetræner.

– Jeg er ikke så vild med julemad, så jeg får speciel mad. Jeg er møgforkælet, så det har jeg altid fået. Jeg får is og oksemørbrad. Men min mor laver rigtig julemad til de andre, siger Gustav og smiler.

Det er derfor ikke gaverne eller maden, der er i centrum, men derimod muligheden for at tilbringe tid med familien.

– For mig betyder julen, at man er samlet med dem, man elsker allermest, og som man værdsætter. I hverdagen har man travlt og arbejder meget, og så glemmer man at være sammen, lyder det.

– Når vi har pakket gaver op, spiller mine brødre og jeg altid casino. Den 25. december holder vi julefrokost, og den 26. december spiser vi rester, og så er vi ved at være godt mætte af al den mad, siger Gustav.

Læs meget mere om Gustav Salinas i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold