Reality25. oktober 2017

Drama i reality-verden: Iskold luft mellem Linse og Gustav

Luften mellem Linse og Gustav er iskold, efter at Gustav troppede op i pels med Mai Manniche under armen til premiere på filmen ”Mens vi lever”. Linse Kessler er nemlig hverken fan af pels eller Mai Manniche
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linse_gustav.jpg
 Foto: Peter Grosen

Engang var de gode venner, og de lavede sågar TV-programmet ”Gustav & Linse på udebane” sammen.

Men lige nu er luften mellem Gustav Salinas og Linse Kessler iskold.

De to reality-deltagere er ifølge Realityportalen.dk ikke på talefod – og dramaet tog sin begyndelse tirsdag aften.

Her troppede Gustav op til premieren på filmen ”Mens vi lever” – iført pels og med smykkedesigneren Mai Manniche ved sin side. Og Linse Kessler er bestemt verden fan af pels eller Mai Manniche, som lige nu kører en sag mod Linse Kesslers datter og Cengiz, som føler sig godt og grundig snydt i forbindelse med købet af en diamant-forlovelsesring.

Og det faldt ikke i god jord hos Linse Kessler. Hun udtaler følgende til Realityportalen.dk:

- Jeg følger jo stadig lidt med i Gustav, fordi vi er gamle venner. Men så dukker der billeder op, hvor han står med pels og sammen med hende. Jeg kender godt hans holdning til pels, og det har vi flere gange diskuteret omkring. Men der blev jeg sgu vred, siger Linse til Realityportalen.dk og tilføjer, at Mai Manniche har ”pisset på” hendes familie.

- Hun er jo sådan en lille en, som man bare kan knække på midten. Men det gør man selvfølgelig ikke, for man er jo voksen, siger Linse Kessler videre til Realityportalen.dk.

Den beskidte sag mellem Mai Manniche og Familien fra Bryggen-parret tog sin begyndelse, efter at Cengiz i januar i år faldt på knæ under en romantisk ferie i Thailand.

Stenen i Geggos ring begyndte nemlig at sidde løs, og herefter udviklede der sig en bitter krig mellem Brygge-parret og den danske smykkedesigner Mai Manniche, som havde solgt parret diamantringen.

Cengiz mener nemlig, at han har betalt alt for meget for ringen, og derfor kører han nu en sag ved Forbrugerklagenævnet mod smykkedesigneren.

Til premieren gav Gustav udtryk for, hvor hans sympati ligger i sagen mellem Mai Manniche og Kessler-familien.

- Der er jo ingen, der har tvunget dem (Geggo og Cengiz, red.) til at købe den ring, og de kunne være gået flere forskellige steder hen. Hvis man køber en taske eller sko hos Louis Vuitton, så er de jo heller ikke i sig selv det værd, som de koster. Men man betaler for et brand, og det samme gør sig gældende med ringen her, siger han til Realityportalen.dk og tilføjer, at han synes ”det er synd” for Mai Manniche.

https://imgix.seoghoer.dk/linse_og.jpg

Gustav og Linse har oplevet lidt af hvert sammen. Lige nu taler de dog ikke sammen. Foto: All Over

Alt imens sagen kører, har Geggo måttet undvære en ring på sin finger, men det ser dog ud til, at der er lys for enden af tunnelen.

Geggo delte forleden en video på sin Facebook, der viser, at hun er godt i gang med at få fremstillet sin nye ring. I videoen kan man se et par smukke diamanter – og det er det eneste, som Geggo indtil videre har ønsket at afsløre om sin nye forlovelsesring.

- Projekt ny forlovelsesring er sat i gang, og denne gang i en kvalitet der sparker R.... Se lige the shine på disse to skønheder, skriver Geggo som kommentar til videoen.

Cengiz købte i sin tid diamantringen hos Mai Manniche, og dengang fortalte Mai Manniche til SE og HØR, at en ring af den størrelse prismæssigt lå mellem 100.000- 200.000 kr. alt efter stenens klarhed.

Cengiz har efterfølgende fortalt til SE og HØR, at han betalte 80.000 kroner for ringen.

- Men Mai sagde, at den var op til 200.000 kroner værd, da jeg købte den. Siden er stenen blevet løs i en forlovelsesring, der skulle holde hele livet. Fagfolk siger, at håndværket ikke er i orden, og jeg har fået ringen vurderet hos tre juvelerer, og har fået angivet en værdi på 22.000, 28.000 og 30.000 kroner. Jeg har bedt Mai om at lade handlen gå tilbage, så jeg får mine 80.000 kroner tilbage, og hun får ringen retur, så jeg kan købe en ny ring til Stephanie, fortalte Cengiz tilbage i september til SE og HØR.

Kampen stoppede dog ikke der, for samtidigt beskyldte Mai Manniche ham for pengeafpresning. I et blogindlæg skrev Mai Manniche:

- Jeg er dybt rystet over hele forløbet, vi har selvfølgelig aldrig snydt nogen. Cengiz Mads Salvarli købte før jul en specialdesignet forlovelsesring hvori er en stor brillant. Forinden var han blevet oplyst om brillantens kvalitet samt ringens pris og han havde også selv set billeder af diamanten og selv udvalgt den endelige. Samtidig var det vigtigt for dem og produktionsselskabet Metronome, at jeg deltog i programmet. Hvad jeg nødtvunget gjorde. - I marts opsøgte Cengiz os i butikken og forsøgte at afpresse mig til at betale ham 100.000 kr. for at han derved ville undlade at gå til pressen, plus han ville have pengene tilbage for den brugte ring. Han var utrolig aggressiv og anklagede os for at snyde ham, hvilket jeg selvfølgelig understregede, at vi ikke havde, skrev Mai Manniche i et blogindlæg i september. Sagen kører nu i Forbrugerklagenævnet.
null

Sponsoreret indhold