Nyheder28. juni 2017

Gustav indrømmer: Jeg lyver om min alder

TV-stjernen er ved at planlægge sin fødselsdagsfest, men alderen er han ikke glad for. Faktisk har han det med at pynte på tallet på de sociale medier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-56881.jpg
 Foto: All Over Press

På hans Facebookprofil står der godt nok, at han er født den 11. juli 1993.

Dermed ville han altså fylde 24 år om to uger.

Fødselsdatoen er da også godt nok, men i virkeligheden skal der altså lige lægges nogle tal til de 24.

Gustav Salinas er nemlig født i 1990, og fylder altså 27 år i juli.

Den populære TV-personlighed er dog heller ikke bleg for at indrømme, at han måske har det med at pynte lidt på sin alder.

- Jeg ændrer min alder hvert eneste år. Der er ikke nogen, der skal vide, hvor gammel jeg er. Det er mit trick, siger han.
Facebook er dog ikke det eneste sted, Gustav kan finde på at snyde med sin alder. - På tinder er jeg 21, faktisk. Det er da okay, er det ikke det? så længe man selv tror på det. I sindet er jeg stadig 20 jo, siger han til SE og HØR. Selvom han ikke er så glad for at blive ældre, skal fødselsdagen dog stadig fejres med en stor fest.
Og der skal ikke mangle noget, når Gustav inviterer. Således kommer der både DJ, Bartender og Stripper til den store fest, der bliver holdt i Gustavs vens lejlighed. Så må vi håbe, at gæsterne kan holde helt styr på hans alder til festen. Gustav Salinas blev for alvor kendt i Danmark, da han deltog i "Dagens Mand" hvor han ikke var bleg for at sige sin mening.
I dag har han dog lagt TV-karrieren lidt på hylden for i stedet at dedikere sig til sit nye job som personlig træner. Ambitionen er nu at åbne sit eget træningscenter, ligesom han lige har udgivet en træningsbog. - Men det er svært, fordi det er svært at finde de rigtige lokaler og sådan. Så jeg har ikke travlt, siger han om det kommende center.
I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Gustav gennem tiden:

Gustav Salinas - billeder kun af ham gennem tiden

Sponsoreret indhold